- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
Gerek yok para icin yapmadikda altinada yazin bidahakine hocam gormedim onyuzdennsorduk kolay gelsinMetin 2 kişiye söz vermiştim önceki mesajlarda prensip dışına çıkmıyorum ama bir dahakine sözüm olsun sana göndericem ilk
Sizinde desteğiniz yeter arkadaşlar asıl ben teşekkür ederimKesene bereket @Fabre99
Olurmu oyle sey abi hakkin istemem gerek yok zaten seviliosun altina yazdimi goremedim 2kisiye 50 diyip hani neyse kolay gelsinMetin paparani yaz burdan paylasiyim senle
Para için yapmadıysan alinmaman lazım en başta söyledim isimleri niye böyle çocuk gibi davraniyorsunuzGerek yok para icin yapmadikda altinada yazin bidahakine hocam gormedim onyuzdennsorduk kolay gelsin
Kardeşim isim verdim daha once yaşın kac allah aşkına bana bi söyler misin ?Olurmu oyle sey abi hakkin istemem gerek yok zaten seviliosun altina yazdimi goremedim 2kisiye 50 diyip hani neyse kolay gelsin
Yaz kardesim bisey olmaz bugun arkadaslar sagolsun benle paylasti bende senle paylasiyimOlurmu oyle sey abi hakkin istemem gerek yok zaten seviliosun altina yazdimi goremedim 2kisiye 50 diyip hani neyse kolay gelsin
En basta yazdi isimleei sen kacirmissin orayi bu sekil yapinca iste insanlar para icim yaptigini dusunuyor dogal olarakOlurmu oyle sey abi hakkin istemem gerek yok zaten seviliosun altina yazdimi goremedim 2kisiye 50 diyip hani neyse kolay gelsin
Bak simdi para icin burda kimseye yapmam yapmamda sunu diyorum hani 2 kisiyi gormedimde nerede onu sord um dedigim lsfa bak senin dediginsacma gram alinmadim.yani sonucta senin kazanman bizi mutlu ederdi ettide sikinti yok iyi gecelerKardeşim isim verdim daha once yaşın kac allah aşkına bana bi söyler misin ?
Bende sana ismi gormedim listeyi soylermisin dedim 2kisiyi diyecen yani cocuk mocuk boyle seyler konusmanin manasi yok neyin prohblem edeyim amaan boskoy imalari duzeltsen yterliKardeşim isim verdim daha once yaşın kac allah aşkına bana bi söyler misin ?
Bu arada alinmadim sade listeyi sordum sen uzattin. Sikinti yok kolay gelsinPara için yapmadıysan alinmaman lazım en başta söyledim isimleri niye böyle çocuk gibi davraniyorsunuz
Tmm sen bilirsin kardesim hadi iyi geceler Allaha emanet@Cesur87 abi senin hakkin adam seni secmis hani dagitma.gibi bi hakkinnyok senin hakkindir hic muhim degil zaman gecirdim.zaten hayirli olsun iyi geceler
Sagol abi sende cok sagol hayirli bayramlar tekrardamTmm sen bilirsin kardesim hadi iyi geceler Allaha emanet