- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
ya hepsibahısmıydı neydı 2lide ayrı 3lü kombınde ayrı çevrım katını dusuren ben mı yanlış hatırlıyorum1.50 ister tek Mac ister 7 macın toplamı 1.50 olsun 15 katı cevrim var bonusun yani 15k cevrim istiyor
ya hepsibahısmıydı neydı 2lide ayrı 3lü kombınde ayrı çevrım katını dusuren ben mı yanlış hatırlıyorum1.50 ister tek Mac ister 7 macın toplamı 1.50 olsun 15 katı cevrim var bonusun yani 15k cevrim istiyor
bets10ya hepsibahısmıydı neydı 2lide ayrı 3lü kombınde ayrı çevrım katını dusuren ben mı yanlış hatırlıyorum
Bet10 o onda oyle dogru ama mobilde sabit. Sana tavsiyem 500 at 500 ile banko bisi yap kalan 1 ile supriz yap 500 gelirse direk cek bonus cevrimi bitiyor bonus bitince cunkuya hepsibahısmıydı neydı 2lide ayrı 3lü kombınde ayrı çevrım katını dusuren ben mı yanlış hatırlıyorum
direk ana bakiyeye ekleniyor ana bakiye şuan 1500 tlilk bonus mu anapara mı çevriliyo, kullanılıyodu.
asıl mesele o.
bonusla biraz oran denemek lazım.
olmazsa anaparayı bi tur çevirip çekmek mantıklı.
İlk yapacagın kupın ana bakiye den duserdirek ana bakiyeye ekleniyor ana bakiye şuan 1500 tl
Valla izlemek lazım @Razor hocamın da dedigi gibi ben 80 den bozup gol olmazsa girdim 1.70den yanına da basket aldım geldi ufak misliydi ama zarar cıktı en azından
Havada durdu şahidim.@maxaljin şahit :) Ankaraya gelip bulustugumuz da uefa maclari vardi . Frankfurt macini izliyoduk dk 30 da iy gole 500 misli yapistirdim mi yapistirmadim mi :) Kahin degiliz izlemeden karar vermeyelim ...