Şansın bol olsun abi. Gönlün gibi zengin olasın :)esas yarın inşallah 5-6 kişilik rolling yaparız grup belli zaten :)
Şansın bol olsun abi. Gönlün gibi zengin olasın :)esas yarın inşallah 5-6 kişilik rolling yaparız grup belli zaten :)
dinamiti ben ateşledim gerisi sende reis :)Gecen 1000 ile 20k yaptık borcum vardı oralara gitti yakın arkadaşlara güzellik yapabildim sadece . Gece birşey yaparsak artık burdaki dostlara
Sıkıntı yok bakalım artık nereye atacağıma karar vermemiştim aklıma getirdin dinamit diyerek siteyi ;))dinamiti ben ateşledim gerisi sende reis :)
dinamomet :)Sıkıntı yok bakalım artık nereye atacağıma karar vermemiştim aklıma getirdin dinamit diyerek siteyi ;))
Bu moral ve form durumu ile umarım yapacağın Rolling de saat gibi tıkır tıkır çalışır , hedefi 12’den vurur:) üstadım,,yarın rolling yapacağım ön alıştırma üstad ;)
Sağlamdırdinamomet :)
Sorun degıl abi o büro söz verdımmı tutmalı sen er yada gec yaparsın şüphem yok ;)times gibi geç kalırsak sallama oldumu @Bjkhonlama :LOL::LOL::LOL::ROFLMAO:
işte yarın nasipse yaparız kasayı yükselttikçe yaparız güzellikleri :)Sorun degıl abi o büro söz verdımmı tutmalı sen er yada gec yaparsın şüphem yok ;)
Düşünmen yeter abiişte yarın nasipse yaparız kasayı yükselttikçe yaparız güzellikleri :)
o zaman yarın görüşmek üzere beyler @Razor konu kilit plaseDüşünmen yeter abi
Benim adım çıtır elimden gelen budur :))) İyi geceler abim :)o zaman yarın görüşmek üzere beyler @Razor konu kilit plase
sende molotofları al yanına unutma baktın maç kötü gidiyor ver yansın ok :) yarıda kalsın maçBenim adım çıtır elimden gelen budur :))) İyi geceler abim :)
yerli yöntemler deneriz abi kızkaçıranlar molotoflar havada uçuşur :))))sende molotofları al yanına unutma baktın maç kötü gidiyor ver yansın ok :) yarıda kalsın maç