Her forumda yaz diye verirler bu forumda yazma diye veriyor öyle bir kral :ROFLMAO:
Her forumda yaz diye verirler bu forumda yazma diye veriyor öyle bir kral :ROFLMAO:
Kardeşim enerji patlaması yaşıyorsun , su gibi akıyorsun :) Bak bana yakınsın atlar gelirim Rize’ye :)
Kapim acik gelmezsen ayip edersin bi cay iceriz:)Kardeşim enerji patlaması yaşıyorsun , su gibi akıyorsun :) Bak bana yakınsın atlar gelirim Rize’ye :)
Bonuskazanından beri o profil fotosu değişmemiştiKardeşim enerji patlaması yaşıyorsun , su gibi akıyorsun :) Bak bana yakınsın atlar gelirim Rize’ye :)
Eyvallah kardeşim, Rize’ye gelmeyeli epey oldu , çok olmuş yahu ,, En son Trabzonspor- Büyükşehir Belediye kupa maçı vardı , sizin eski statta , o maça gelmiştim :)Kapim acik gelmezsen ayip edersin bi cay iceriz:)
Niyet kötü olmasada kardeşim , öyle forum adları kullanmayalım ,,Bonuskazanından beri o profil fotosu değişmemişti
Bi mesaj atman yeterli emin olabilirsin bi evin var gibi gel reis.. :)Eyvallah kardeşim, Rize’ye gelmeyeli epey oldu , çok olmuş yahu ,, En son Trabzonspor- Büyükşehir Belediye kupa maçı vardı , sizin eski statta , o maça gelmiştim :)
Kuran carpsin kurusum yok olsa hemen atayimIyi geceler herkese. 3 gündür yerin dibindeyim acaba borc olarak acik adresimi versem en ucuz herhangibir yemek ısmarlayan olurmu? İnanin cok mahcubum karin gurultusundan uyuyamiyorum. Forum kurallarina aykiriysa ozur dilerim.
Allah razi olsunKuran carpsin kurusum yok olsa hemen atayim
Nedemek inanin olsun boyle bir durumu gordummu dayanamam. Imkan iste olmayinca olmuyor Allah yardimcin olsunAllah razi olsun