miami az atarsa gelir gibi bol şans :)
nba den anlamam hiç bakalımmiami az atarsa gelir gibi bol şans :)
Mackolikte bile bizden iyi anliyolar ilk per herkes alt demis ben inadina ust aldim 40 kusur attilar paket olduknba den anlamam hiç bakalım
niye abi ya burda isveç kötü tahmindi sadece orda hafif bi geldiler yardıma@BuzHokeyci vallaha da billaha da seni melekler koruyor baska izahı yok sabah ki mac ve su kuponda bunu anladım hic 1000 oran tekten gitti falan deme bize :)
Sabahkini izledim 2 3 kere Abdullah Avcı gibi tepki verdim :) Youtube da var onun tepkisi@BuzHokeyci vallaha da billaha da seni melekler koruyor baska izahı yok sabah ki mac ve su kuponda bunu anladım hic 1000 oran tekten gitti falan deme bize :)
sabah ki şanstı valla evet o macta gol cıkmaması mucize gibiydiSabahkini izledim 2 3 kere Abdullah Avcı gibi tepki verdim :) Youtube da var onun tepkisi
Ben maçları o yüzden izlemiyorum izlediğim maçta mucize oluuor çünkü üst oynayan biri olduğum için hayatta izlemem. Alt alan bulsun beni açayım maçı kâfisabah ki şanstı valla evet o macta gol cıkmaması mucize gibiydi
alt alınca seni cagırıyom o zamanBen maçları o yüzden izlemiyorum izlediğim maçta mucize oluuor çünkü üst oynayan biri olduğum için hayatta izlemem. Alt alan bulsun beni açayım maçı kâfi
8 fark eritti valla saka makaFena cuvalladi 17 fark vardi suraya bak
o ilk gol de gelmezdi tam açacakken bildirim geldi . En son Atletico Madrid-Real maçına 1.5 üst dediğimde izledim dk 2 de 1 0 olan maç öyle bitmişti uzatmalar dahil 97 dk gol olmamıştıalt alınca seni cagırıyom o zaman