Lan ben harbi öğrenciyim aq üni sınavını hi kazanamadık ama öğrenci sayılıyor mu :ROFLMAO:
Lan ben harbi öğrenciyim aq üni sınavını hi kazanamadık ama öğrenci sayılıyor mu :ROFLMAO:
şans parası olsun takılsın bakalım @Poliana kaybolma biyewre yarın yaz yine şikeli maçlarını bakalım napıyorlarSana şikeli maçlar geliyor :) nasıl paraya ihtiyacın olur :)
Ben dedimmi modum para karsiligi mac veriyom diye adam kendiniddia etti benim gunah8mnneNornlade sana göndermesine izin vermezdim dostum ama kendi gönlünden gelmiş verecek bundan sonraki bir yanlış hareketinde affetmem ona gore yeni üyesin ve forumda saçma isler deniyorsun tamam güldük eğlendik ama bi yere kadar
Gönderdiği parayı belirtme ben olsaydım göndermezdim şansını zorlama bence güzel kardeşim20 tl gonderdi kalani sabah aticam dedi modum ben bir sey yapmadimki krndi idda koydu ortaya
Sen benim kalbimde kazandın üniversite ahahahaLan ben harbi öğrenciyim aq üni sınavını hi kazanamadık ama öğrenci sayılıyor mu :ROFLMAO:
Şikeli mac diye konu açtın daha ne yapıcaksın kardeşim trol u kes artık cidden banlarım bu konuda burası t*şşak geçebileceğin bir alan degil her sey dozunda guzel dozunu kacirma20 tl gonderdi kalani sabah aticam dedi modum ben bir sey yapmadimki krndi idda koydu ortaya
Ne yapsam suc belliyosujuz hocam nazikce her seui ozetliyomGönderdiği parayı belirtme ben olsaydım göndermezdim şansını zorlama bence güzel kardeşim
Ayakta alkışlıyorumŞikeli mac diye konu açtın daha ne yapıcaksın kardeşim trol u kes artık cidden banlarım bu konuda burası t*şşak geçebileceğin bir alan degil her sey dozunda guzel dozunu kacirma
Şikeli mac diye konu açtın daha ne yapıcaksın kardeşim trol u kes artık cidden banlarım bu konuda burası t*şşak geçebileceğin bir alan degil her sey dozunda guzel dozunu kacirma
Ev sahibi içinden geçer diyorummk muabbet etmekten maçlar bitti @FastGhost potosi maçına nediosun
O şuan amerikaya kfuur etmekle meşgulmk muabbet etmekten maçlar bitti @FastGhost potosi maçına nediosun
Bizde kupon atcan diye bekliyoruz :(mk muabbet etmekten maçlar bitti @FastGhost potosi maçına nediosun
Başkan s. Querrey yenermk muabbet etmekten maçlar bitti @FastGhost potosi maçına nediosun
Emana gelirse şimdi 1 postada o sansür koyar yapma yanarız :ROFLMAO:@emana22 küfür var hadi raporlasana hadi raporla :)