özellıkle basket.. en yuksek baremden alt alıcan uc tane 1.40 bnce cok mantıklı yaw ama yınede ust yazıyom mal gıbıırelax :) alt baya heyacanliymis :) denemekte fayda var :)
eywallah aga dusunmen yeterdı :)@azalea, @Nobleblood3568, @davut65, Arkadaşlar gece gece bana yoldaş oldunuz eyvallah cam sakızı çoban armağanı diyelim papara numaranızı atın sizde kazanırsınız ins
sağolasın kesene bereket maç bitsin atalım :)@azalea, @Nobleblood3568, @davut65, Arkadaşlar gece gece bana yoldaş oldunuz eyvallah cam sakızı çoban armağanı diyelim papara numaranızı atın sizde kazanırsınız ins
20 tlye 20 TL veriyor oradan ekmek alırım umarım sayende teşekkür ederim :)@azalea, @Nobleblood3568, @davut65, Arkadaşlar gece gece bana yoldaş oldunuz eyvallah cam sakızı çoban armağanı diyelim papara numaranızı atın sizde kazanırsınız ins
nereesı 20 ye 20 veryo20 tlye 20 TL veriyor oradan ekmek alırım umarım sayende teşekkür ederim :)
Cirobet kardeşim. Min 1,50 oran min 200 çekimnereesı 20 ye 20 veryo
guvenılır mı agaCirobet kardeşim. Min 1,50 oran min 200 çekim
Güvenilir kardeşim sıkıntı olmazguvenılır mı aga
Papara numaranızı verecekmisinDk 83 zaman da geçmiyor. Gol beklesek su gibi akardı :LOL:
Maçın bitmesini bekledim. Buyur hocamPapara numaranızı verecekmisin