Öderler Öderlerde her zaman sinir böyle kazandırmaz :)Eyvallah da ve ev sahibi bu kadar beklemeye gerek varmiydi milleti uykusuz bıraktın. Neyse sinirim bana 700 TL daha fazla olarak geri döndü umarım öderler :)
Öderler Öderlerde her zaman sinir böyle kazandırmaz :)Eyvallah da ve ev sahibi bu kadar beklemeye gerek varmiydi milleti uykusuz bıraktın. Neyse sinirim bana 700 TL daha fazla olarak geri döndü umarım öderler :)
oldu mu şimdi ? gerek yok kardeşim üzücü olay yaşadın totem yaparak bir nebze olsada yumuşattık@martinez, ve @medmen uyandığımda ve çekiminin geldiğinde akşam UEFA maçları kuponlarıniz benden özel den numaralarınızi atarmisiniz lütfen
bu ince hareketınden dolayı tekrar tebrık ederım hocam hadı yatın uyuyun :)@martinez, ve @medmen uyandığımda ve çekiminin geldiğinde akşam UEFA maçları kuponlarıniz benden özel den numaralarınızi atarmisiniz lütfen
Abim ortak oldunuz teklif etmiyorum israrda etmiyorum, hakkınızı karşılamaz ama güzellik yapacaz ins.oldu mu şimdi ? gerek yok kardeşim üzücü olay yaşadın totem yaparak bir nebze olsada yumuşattık
Kardeşim geldi kupon ya o yeter :)@martinez, ve @medmen uyandığımda ve çekiminin geldiğinde akşam UEFA maçları kuponlarıniz benden özel den numaralarınızi atarmisiniz lütfen
Hislerin tam kuvvetliymiş maç 3.1 bitti :)@sonerx beni dinle git yat kalktığında çekimi ver aksi durumda yazarsın.
Cirobetten mi çektin kardeşim?ben de şu an kendime yetecek kadar bir meblağ çektim teşekkür ediyorum @sonerx tekrardan
oİyi herkes mutlu sonla ayrılmış adınıza sevindim
Bize de vuran vuranao
Bir bize şans vurmuyor :LOL:
Millet saatte, günde k larla yarışıyor, biz daha 3 haneyi göremiyoruz :)Bize de vuran vurana
EvetCirobetten mi çektin kardeşim?
Helal olsun kardeşim :) bizde tık yok
Varsa sende 10 ben 10 atayım sana dene cirobetdeHelal olsun kardeşim :) bizde tık yok
Olur vallaha. Siftah yapayım ben de.Varsa sende 10 ben 10 atayım sana dene cirobetde
At özelden papara no. Yarı yarıya değil de %75 sen al %25ini ben alayım kazanırsakOlur vallaha. Siftah yapayım ben de.