Uyku tutmadı bende izliyorum arkadaşa yapılana üzüldüm.Kalan 2
Bu maç gelecek sende hakkın olanı alacaksın kalan 2 hadi moralini bozmaYok abi yatın siz bu maç gelmez ben bunların. Yaptigi adiliklerine kızıyorum şimdi bu parayla bol bol kına alsınlar.
Yok abi gelse gelmese umrumda değil valla enayi yerine koyuyorlar o zoruma gitti. Retbobette yaptı benzer bir olayı kapattım hesabı bunlarında kapatcam.Uyku tutmadı bende izliyorum arkadaşa yapılana üzüldüm.
Böyle zamanları yaşadım giden gitsin diyorsun da gerek yok be başkan :*Yok abi gelse gelmese umrumda değil valla enayi yerine koyuyorlar o zoruma gitti. Retbobette yaptı benzer bir olayı kapattım hesabı bunlarında kapatcam.
hocam senden ricam eğer birdaha böyle sorunlar yaşarsan direk destek başlıgına yaz ana paranı iade alırsın lımıt yemıssen dede her turlu yardımcı olur yanı şüphen olmasın bıdaha boyle hata yapma sakin ol umarım gelırde bır nebze olsun sınırın geçerYok abi gelse gelmese umrumda değil valla enayi yerine koyuyorlar o zoruma gitti. Retbobette yaptı benzer bir olayı kapattım hesabı bunlarında kapatcam.
ilk yarı bittı hocam ıkıncı yarıda artık :)
Ben tam imam olacakken kıyısından döndüm :) alkol almıyorum hadisiz yatın gayri :)yaklaşık 18 saatir ayaktayım uykusuzum su maç gelmeden benıde uyku tutmaz @sonerx gelicek bu kupon sende biranı viskini felan yudumla :)
@sonerx hislerim kuvvetli üst olacak.
Maç bitene kadar burdayım artık saatten sonra yatmak yok o çekimi görecez başka çare yokBen tam imam olacakken kıyısından döndüm :) alkol almıyorum hadisiz yatın gayri :)
bende sigara içki vs içmiyourm arada çok iştisnai bira içerimBen tam imam olacakken kıyısından döndüm :) alkol almıyorum hadisiz yatın gayri :)
sıkıntı yok buradayız giden paranın koyayım diyorsun sitenin öyle yapması hoş değil anlıyorum seni :/Abi eyvallah sağolasın inan gelip gelmemesi umrumda değil. Takip bile etmiyorum. Ben hak ettim kasindim yani bir nevi :) bişey çıkacağı belliydi neyse abim siz de yatın ben gündüz yatacam gecə ye görəcəm bu akşam :)
Maç bitene kadar burdayım artık saatten sonra yatmak yok o çekimi görecez başka çare yok
Sen bilirsin içine ne yatıyorsa1056 tl veriyor bozdhrsammi ki :)