bolivya ılgı alanım dısında bultende gorup aldandık 0 0 bıttı ne guzel ılk yarı derken çok erken sevındık :)Ya Tipstırım sen yapma Allah askına Bolivya orası en dandik takım en iyi takıma gol atar ama en az 3 4 de yer kural bu
bolivya ılgı alanım dısında bultende gorup aldandık 0 0 bıttı ne guzel ılk yarı derken çok erken sevındık :)Ya Tipstırım sen yapma Allah askına Bolivya orası en dandik takım en iyi takıma gol atar ama en az 3 4 de yer kural bu
galiba oyle ılk yarı gol olmayan maçta 2 gol oldu hemen@umut98 potosi senin kuponu gordu sanirsam sana inat oynuyor
Onuda getiririm sen dert etme haha
Bolşans
Altcı adam ust ounadıysa uykusu gelmis demektir Allah rahatlık versin kardesşm :)
Yok abibicime sindi bu maç ondanoynadim.oran da guEldiAltcı adam ust ounadıysa uykusu gelmis demektir Allah rahatlık versin kardesşm :)
Sakin ve rahat kafa ile oynayinca iyi seyle çıkıyor ama bunkupon kazansa bile son çünkü kendi cizgimden çıktım. He ne kadar içime sinmis de olsa :)Bugün maçlar sana çalışıyor. Altın vuruş da gelirse güzel olur
Sanada bolşansBuda benden gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 23124
30dam sonra 2 gol olursa sasirma.agaO degil bu montreal macinda oranlar bi degisik
Şansı fazla da zorlamamak lazım. Bakalım bu maç da gelecek mi :)Sakin ve rahat kafa ile oynayinca iyi seyle çıkıyor ama bunkupon kazansa bile son çünkü kendi cizgimden çıktım. He ne kadar içime sinmis de olsa :)