- 26 Eki 2018
- 450
- 264
ne oldu @umut98Bu gencobahısın allah belasını versın gece gece kanser ettıler adamı
ne oldu @umut98Bu gencobahısın allah belasını versın gece gece kanser ettıler adamı
risksiz bahıs alaabılırsınız dedıler sımdıde alamazsınız dıyor daşşak gecıyorlar benle resmnene oldu @umut98
o siteye güvenmiyorum isim değişiğikliyle gelen bir siterisksiz bahıs alaabılırsınız dedıler sımdıde alamazsınız dıyor daşşak gecıyorlar benle resmne
tek gole mi girdin marsilya golüne mi ? ne durumdasın şuan ?o dakika gelene kadar 1 gole marsilya maçına girdim ilk yarıda
Dostum hangi siteden bahsediyorsunuz ?o siteye güvenmiyorum isim değişiğikliyle gelen bir site
futbolu bıraksın bunlar Ekvador taraftarı olsam daha yüzlerine bakmamLdu garip ya bir gol daha atamazlarsa bilerek atamıyorlar diyeceğim artık
BolşansBu nedir ama ya ayıpp 13 sene üzerine betsona dönüyorum bugün sondu @Betasus Büro Destek bile olsa olmuyor 400 alabildik 3k almak istesek neler olacak o ayrı. Neyse bol şans herkese iyi forumlar
bu riskli kupon oldu tamamen olur olmaz diye aldım canlıdan maçlar başlasın onlara asılırız.Bu nedir ama ya ayıpp 13 sene üzerine betsona dönüyorum bugün sondu @Betasus Büro Destek bile olsa olmuyor 400 alabildik 3k almak istesek neler olacak o ayrı. Neyse bol şans herkese iyi forumlar