Tabi öğlen yattın sen abi :)kaybolma bir yere 1 büyük ortaya karışık salata söyleyeceğiz şimdi kardeşim gece uzun ziki tuttuk gene haberin olsun :)
Tabi öğlen yattın sen abi :)kaybolma bir yere 1 büyük ortaya karışık salata söyleyeceğiz şimdi kardeşim gece uzun ziki tuttuk gene haberin olsun :)
tecrübe kardeşim :)Tabi öğlen yattın sen abi :)
kaybolma bir yere 1 büyük ortaya karışık salata söyleyeceğiz şimdi kardeşim gece uzun ziki tuttuk gene haberin olsun :)
hahaha bulduk bulduk kardeşim anasonlu define :)Hayırdır abi define falan mı buldun :)
hadi gelsin goller neşemizi bulalım sabaha kadarcincinati komple 11 defansa çekildi abi @xmen7772
ben aynıyım abı tek golden yatmaya devam 250 lirayı tek golden columbus yaktı şerefsiz zardes 3 tane gol u atamadı karsı karsıya atsa benım ıcın hersey cok guzel olucaktısağol kardo sen ne alemsinn ?
hahaha bulduk bulduk kardeşim anasonlu define :)
akşam sorma gördünmü kuponlarımı tek maçtan gitti 3 kupon hep tek goller :confused:ben aynıyım abı tek golden yatmaya devam 250 lirayı tek golden columbus yaktı şerefsiz zardes 3 tane gol u atamadı karsı karsıya atsa benım ıcın hersey cok guzel olucaktı
0 ım ben abı mls yaktı benı hala o zardes e sınırlıyım@umut98 goiasa al bir goll gelecek
doğrudur abı bu tek goller agzımıza sıctı ya alt oynayan adamım mls e cok guvendım ıkı kere ustluk maçlar ben alınca alt olduakşam sorma gördünmü kuponlarımı tek maçtan gitti 3 kupon hep tek goller :confused:
11 kişide yetmedi abi yedekleride alıyorlarmış herkes defansa nediyorsunnn =)cincinati komple 11 defansa çekildi abi @xmen7772