- 12 Şub 2019
- 9,937
- 4,509
- 33
Maaşı alamadım ki daha aga 2 aydır düzgün vermiyorlar faturalar duruyor evde 6 kişiyiz tek ben çalışıyorum var mıdır yokmudur sen düşünSıfır oldun ya bekleyen borcun var mı bir yere
Maaşı alamadım ki daha aga 2 aydır düzgün vermiyorlar faturalar duruyor evde 6 kişiyiz tek ben çalışıyorum var mıdır yokmudur sen düşünSıfır oldun ya bekleyen borcun var mı bir yere
Reis bahse para ayırma o zaman evde tek çalışan kişi isen bir lira dahi koyma bahseMaaşı alamadım ki daha aga 2 aydır düzgün vermiyorlar faturalar duruyor evde 6 kişiyiz tek ben çalışıyorum var mıdır yokmudur sen düşün
Doğru diyorsun ama çok parça parça veriyorlar biyere yetişmiyor deniyorum ama bu ara berbat herşey.Reis bahse para ayırma o zaman evde tek çalışan kişi isen bir lira dahi koyma bahse
İyi ki parça parça yoksa hepsini bir kaybedip sonunu alamicanDoğru diyorsun ama çok parça parça veriyorlar biyere yetişmiyor deniyorum ama bu ara berbat herşey.
Anlamıyorsun ki aga boşver . Saol eşlik ettiğin için gecen güzel gecsinİyi ki parça parça yoksa hepsini bir kaybedip sonunu alamican
Anlıyorum ağa niye anlamayim ayıp ediyonAnlamıyorsun ki aga boşver . Saol eşlik ettiğin için gecen güzel gecsin