@Heykanbaba gönderdiğin 50tlye 50 mi alınacak lutonda papara yok bildiğim kadarıyla öyle yapsak daha iyi olmazmı temizinden 50tl alırıdk daha rahat olurduk
Teşekkürler düşenmen yeter.Eyvallah abi . Elimizdeki son parayi attik geldi . Umarim rolling basarili olur da sizler de katlarsiniz .
Ben simdi disari cikacagim . 50 tl jeton attim . Artik o ne yapacak bilmiyorum :)@Heykanbaba gönderdiğin 50tlye 50 mi alınacak lutonda papara yok bildiğim kadarıyla öyle yapsak daha iyi olmazmı temizinden 50tl alırıdk daha rahat olurduk
Tamamdır sana iyi eğlenceler dışarda bende bugün çoluk çocuk bi dışarı çıkartayım hava güzel istanbul semalarındaBen simdi disari cikacagim . 50 tl jeton attim . Artik o ne yapacak bilmiyorum :)
Başkan işini bilir merak etme :)Ben simdi disari cikacagim . 50 tl jeton attim . Artik o ne yapacak bilmiyorum :)
Lutoncu adam yapar biseyler . 5 katı bulacak yapar o :)Başkan işini bilir merak etme :)
Birinin hesabına atarsınızBen simdi disari cikacagim . 50 tl jeton attim . Artik o ne yapacak bilmiyorum :)
Aynen ufak ufak olsun başkanım@FastGhost Ufak ufak gidicem maç bakıyorum alamadıklarımda hep gol oldu . ZAman var ufak ufak gidelim
Bana göndersin paparadan 50tl 50 ye 50 alayım dicektim ama 250 yapınca gün içinde tekrar alamayacağım için yazmadım *** olacak bonus yoksa bi 25 tl almak var bi 250 tl almak var rollinge katılmayan birisinin yapması gerekiyordu neyse lutonum başkanım saplarBirinin hesabına atarsınız
Freybet sağolsun 50 tlmi hiç etti. Yoksa bugün ben de alacaktım. 1,80 +1,40 orandan maça bakıyor :)Bana göndersin paparadan 50tl 50 ye 50 alayım dicektim ama 250 yapınca gün içinde tekrar alamayacağım için yazmadım *** olacak bonus yoksa bi 25 tl almak var bi 250 tl almak var rollinge katılmayan birisinin yapması gerekiyordu neyse lutonum başkanım saplar
Bi basket bi 1.40 sana tamamFreybet sağolsun 50 tlmi hiç etti. Yoksa bugün ben de alacaktım. 1,80 +1,40 orandan maça bakıyor :)