- 20 Şub 2022
- 2
- 1
5000-6000Yatırım miktarın ne kadar
5000-6000Yatırım miktarın ne kadar
Nasıl5000-6000
Çok site varArkadaşlar selamlar. Site bakıyorumda kararsız kaldım sizlerin önerisine açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun biz bedelsiz yaptık kardeşim :))Bedelli askerlik yaptık geldik, nabersiniz millet
Abi valla 24 gün mü ne yaptım perişan oldum, size helal olsunHayırlı olsun biz bedelsiz yaptık kardeşim :))
Hoşbuldum. Abi çok acayip ya, cidden öyle. Neyse artık yapmayanlar düşünsün@Rahatadami Hoş geldin kardeşim vatani görev altında bomboş ömürden vakit gidiyor :) 11 ay ömür gitti benim. 1 ay kala askerliği düşürmüşlerdi.
1xbet bro kesinlikle5000-6000
uzak dur 1xden1xbet bro kesinlikle
HgHoşbuldum. Abi çok acayip ya, cidden öyle. Neyse artık yapmayanlar düşünsün
A.s hgSelamlar lokalciler
Eyvallah kardeşim@Gogo @buraksk @Mosquitos42 @Emana22 @Lutonbaşkanı @UPPERCUT @martinez @Colonel @Dede @Brave Heart @acarbey02400 @Chika @ados @Zodiak @azalea @ResuLizm @LeadeRJacK @Emergency aklıma gelmeyenden özür dilerim hepinize bin selam olsun dostlar hepiniz aklımdasınız sürekli bundan emin olun sesiz kalmama aldanmayın
Seviyoruz seni aydın@Gogo @buraksk @Mosquitos42 @Emana22 @Lutonbaşkanı @UPPERCUT @martinez @Colonel @Dede @Brave Heart @acarbey02400 @Chika @ados @Zodiak @azalea @ResuLizm @LeadeRJacK @Emergency aklıma gelmeyenden özür dilerim hepinize bin selam olsun dostlar hepiniz aklımdasınız sürekli bundan emin olun sesiz kalmama aldanmayın
Mrba@Gogo @buraksk @Mosquitos42 @Emana22 @Lutonbaşkanı @UPPERCUT @martinez @Colonel @Dede @Brave Heart @acarbey02400 @Chika @ados @Zodiak @azalea @ResuLizm @LeadeRJacK @Emergency aklıma gelmeyenden özür dilerim hepinize bin selam olsun dostlar hepiniz aklımdasınız sürekli bundan emin olun sesiz kalmama aldanmayın
Aleykum selam aydinim cansin@Gogo @buraksk @Mosquitos42 @Emana22 @Lutonbaşkanı @UPPERCUT @martinez @Colonel @Dede @Brave Heart @acarbey02400 @Chika @ados @Zodiak @azalea @ResuLizm @LeadeRJacK @Emergency aklıma gelmeyenden özür dilerim hepinize bin selam olsun dostlar hepiniz aklımdasınız sürekli bundan emin olun sesiz kalmama aldanmayın