Niye kaldırdı sebebi neymişBenden kaldırdı sportsbet 4-3 ü,, Barca maçında belli olmaz biranda korner sayıları hızlı artabilir 2.yarı,,
Bence o siteye hiç yatırımım yoktu,, Birde geçenlerde 4’de 4 bildim 50 dolar kazandım ama çekim yapamadım,, Sanırım beni bedavacı ve riskli gördü,, Beleş kazanmamı istemedi :)Niye kaldırdı sebebi neymiş
Anladım benim 2 sene önce yatırımım varmış 500 lira keşke cekim yapsaydın gönderirlerdi. Kazansak sıkıntı zaten nasıl çekececez onuda bilmiyoz Coin hesaplarım yok binance hesabımın şifresini unuttumBence o siteye hiç yatırımım yoktu,, Birde geçenlerde 4’de 4 bildim 50 dolar kazandım ama çekim yapamadım,, Sanırım beni bedavacı ve riskli gördü,, Beleş kazanmamı istemedi :)
Çekim yapabilsem kesin gönderirlerdi, eminim,, Çok kaliteli site,,Anladım benim 2 sene önce yatırımım varmış 500 lira keşke cekim yapsaydın gönderirlerdi. Kazansak sıkıntı zaten nasıl çekececez onuda bilmiyoz Coin hesaplarım yok binance hesabımın şifresini unuttum
hangi mail adresim kayıtlı bilmiyorum ki 20 tane mail var nasıl çekebileceğiz? varmı bunu çekebileceğimiz fazla komisyon almayan bi site btctürkte vardı orda etherium varmı bilmiyorumÇekim yapabilsem kesin gönderirlerdi, eminim,, Çok kaliteli site,,
Binance global mi tr mi? İkisi içinde kayıtlı tel ve mail adresi ile yeni şifre alınıyor diye biliyorum,, Bende fazla anlamıyorum kripto işlerindende zaman zaman araştırıyorum,, Basit şeyleri yapabiliyorum ancak :))
Başka tahminin var mı abiBirazda İnter maçı izleyeyim :) İlk golü İnter atar diyorum,, Bakalım ne olacak:)
Hepsinin de şifresi farklıdır ( mail adreslerinin ) :) Dolar olarak yatacağı için freebet,, Tether olarak çekebilirsiniz,, Paribu da tether var sanırım,, Ama komisyon ücretleri hangi cüzdanlarda daha az oluyor bilmiyorum,, Bizim @Nothingman iyi bilir bu işleri,,hangi mail adresim kayıtlı bilmiyorum ki 20 tane mail var nasıl çekebileceğiz? varmı bunu çekebileceğimiz fazla komisyon almayan bi site btctürkte vardı orda etherium varmı bilmiyorum
Bence Barca da bu sezon kötü olmasına rağmen alacak maçı diye düşünüyorum,, Tabi yanıltmak istemem kardeşim,,Başka tahminin var mı abi