Holiganbet biraz örnek alsın adamlar 72 maç üst diyip özel oran demiyor,ben de aldım aynısından hull city'i de alacaktım ama ona yetişemedim bereket versin
Holiganbet biraz örnek alsın adamlar 72 maç üst diyip özel oran demiyor,ben de aldım aynısından hull city'i de alacaktım ama ona yetişemedim bereket versin
zamanında onlar da iyi özel oranlar açıyordu şimdi hakkını yemeyelim ama şu aralar jojo iyi oran açıyor holi biraz cimrilik yapıyor kasası dolunca holinin o da açarHoliganbet biraz örnek alsın adamlar 72 maç üst diyip özel oran demiyor,
kardeşim zamanında dediğin tek maç açılıyordu 3.5 üst 10 oran adamlar şimdi 10 maç yapıyor limit 500 k diyor sazan gibi yüklü basanlar vardır eminim :)zamanında onlar da iyi özel oranlar açıyordu şimdi hakkını yemeyelim ama şu aralar jojo iyi oran açıyor holi biraz cimrilik yapıyor kasası dolunca holinin o da açar
orada tutan da var tutmayan da var bi denge vardır tutana da yüklü basan var tutmayana dakardeşim zamanında dediğin tek maç açılıyordu 3.5 üst 10 oran adamlar şimdi 10 maç yapıyor limit 500 k diyor sazan gibi yüklü basanlar vardır eminim :)
Neye göre tutan veya denge ? bakıyorsun 4 maç hepsi ideal aa diyorsun gireyim eller havaya, adamlar 50 oran açtıysa rahat 40 ı patladı. ben holigan yerine gidip krala atıyorum 50 oluyor 75 bakiye 3 maça salla al 400 lira tertemiz.orada tutan da var tutmayan da var bi denge vardır tutana da yüklü basan var tutmayana da
Cevabını mısır futbol federasyonu verir o kadar kahin değilim.@martinez salah 2 gol atar mı sen onu söyle
mısırda 2-3 tane oyuncu var bilindik gerisi tırt bakalım salah ileride bişeyler yapar umarım ikisine de 1 gayme attım ne kaybedebiliriz kiCevabını mısır futbol federasyonu verir o kadar kahin değilim.
yani gelince üzmez böyle açsalar 1 liraya gıg demem şahsen.mısırda 2-3 tane oyuncu var bilindik gerisi tırt bakalım salah ileride bişeyler yapar umarım ikisine de 1 gayme attım ne kaybedebiliriz ki
sen halısaha kadronu kur martta maç ayarlayalım o zamna kadar da kondisyonu toplayani gelince üzmez böyle açsalar 1 liraya gıg demem şahsen.
Ben halı saha işlerini torunlara bıraktım artıksen halısaha kadronu kur martta maç ayarlayalım o zamna kadar da kondisyonu topla
bırak bu işleri be dayı yok şöyle gol atarım böyle gol atarım derken iyiydiBen halı saha işlerini torunlara bıraktım artık
Eskiler eskiden iyiydi be çocuk :)bırak bu işleri be dayı yok şöyle gol atarım böyle gol atarım derken iyiydi
eskiden ben de iyi topçuydum okul takımlarında oynadım sonra kolum kırıldı korkak oynadım bir daha da eskisi gibi cesur oynayamadım çünkü kolum normal bir şekilde kırılmadı 4 kemik kırıldı yukarı doğru dimdik oldu bende kötü bir travma yarattı şimdi ne kadar cesur oynasam da ne o ayak kalitesi var ne de dik koşular. Ben eskiden kaleye yaklaştıysam ya o pozisyon direktir ya da goldür öyle ayarlardım ah ahEskiler eskiden iyiydi be çocuk :)
Yakışır kardeşime@martinez salah 1 tane attı 45 cepte