- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Yok lamborcini amk git cabuk bu mahalleden sen bizim jenerasyona ihanetsin Bi Queke3 u Bi de age of empires 2 yi bilmeyen bizden degildir :)Diablo değilmi
Yok lamborcini amk git cabuk bu mahalleden sen bizim jenerasyona ihanetsin Bi Queke3 u Bi de age of empires 2 yi bilmeyen bizden degildir :)Diablo değilmi
Quake 3 ne amk ben o zaman knight online oynuyordum age of empires 2 bilirim ama strateji çok oynadım, world of warcraft, generals, the battle of middle earthYok lamborcini amk git cabuk bu mahalleden sen bizim jenerasyona ihanetsin Bi Queke3 u Bi de age of empires 2 yi bilmeyen bizden degildir :)
Knigt yoktu la o zaman manyak 98 de cıktı bu oyun ayrıca battle of middle earth da eline veremecegim adam yok suan bile isyerinde pc de var :)Quake 3 ne amk ben o zaman knight online oynuyordum age of empires 2 bilirim ama strateji çok oynadım, world of warcraft, generals, the battle of middle earth
Yanlış adama bulaşıyorsun, elfleri aldığımda o okçuların mavi oklarıyla sauronu bile öldürmem 5sn almazKnigt yoktu la o zaman manyak 98 de cıktı bu oyun ayrıca battle of middle earth da eline veremecegim adam yok suan bile isyerinde pc de var :)
Valla efsane oynarım ulan 1 senedir acmıyorum yarın acayımda tekli oyunda ilerlemeli bitireyim :) bunun Bi de ps İcin olanı vardı strateji degil ulan mordor kapılarında takılı kalıyordum en sonunda bitirdim kac gece uyuyamadımYanlış adama bulaşıyorsun, elfleri aldığımda o okçuların mavi oklarıyla sauronu bile öldürmem 5sn almaz
Ben 1 ide bitirdim 2 yide bitirdim bi ara online oynuyordum, orjinal olduğu için online oynayabiliyordum kapışıyorduk milletle 2 de ama 3 de çıktı sanırım takip edemedim veya middle earth remastared 2 çıktıValla efsane oynarım ulan 1 senedir acmıyorum yarın acayımda tekli oyunda ilerlemeli bitireyim :) bunun Bi de ps İcin olanı vardı strateji degil ulan mordor kapılarında takılı kalıyordum en sonunda bitirdim kac gece uyuyamadım
1 benim favorimdi ustune Hic gul koklamadım :)Ben 1 ide bitirdim 2 yide bitirdim bi ara online oynuyordum, orjinal olduğu için online oynayabiliyordum kapışıyorduk milletle 2 de ama 3 de çıktı sanırım takip edemedim veya middle earth remastared 2 çıktı
2 daha güzel 1 de ağaçlar çok güçlü gereksiz şekilde 2 de yüzük olayı var haritanın random yerinde yüzük beliriyor alan taraf eğer kötüysen sauronu, iyisen o bi karı vardı galadriel onu çıkartıyor towndan1 benim favorimdi ustune Hic gul koklamadım :)
Lan ben onu Hic oynamadım merak edip Bi yuklim onu ben2 daha güzel 1 de ağaçlar çok güçlü gereksiz şekilde 2 de yüzük olayı var haritanın random yerinde yüzük beliriyor alan taraf eğer kötüysen sauronu, iyisen o bi karı vardı galadriel onu çıkartıyor towndan
metin2 nfs mostwanted underground knıght onlıne wolfteam ın ılk senesı s2 son sılah dıablo 2 mafia cs 1.6 cs carbon hal life hepsını oynadım gta oynamadım bı tek1 benim favorimdi ustune Hic gul koklamadım :)
Gta vice city oyun dunyasında cag acmıstırmetin2 nfs mostwanted underground knıght onlıne wolfteam ın ılk senesı s2 son sılah dıablo 2 mafia cs 1.6 cs carbon hal life hepsını oynadım gta oynamadım bı tek
ben hıc bı zaman sevemedım gta yı ya bana hep saçma gelıyorduGta vice city oyun dunyasında cag acmıstır