bu özgüven değil terbiyesizlik kaç yaşında insanlar açtığı saçma sapan başlığa güzelce cevap veriyor karşılığında gelen cevaba bakarmısın ben burda anket yapmadım yorumda yapmadım yani ne demek istiyorsun kardeşim kapayalım çenemizi maçkolik forumuna çevirin burayı maçın tutup tutmaması önemli değil burda bende konu açayım o zaman allahını seven gole girsin,basın kasayı gol geliyor ,dayım aradı banko gibi , böyle olmamalı bu işler arkadaş 5000 i olsa basarmış ama cebinde parası yokmuş paran yoksa afedersin ama kendin oynamadığın bir kupona bu şekilde bir yorum yazamaman lazım he basarsın 5000 i ben çok güveniyorum bastım bu kadar dersin bizde en azından deriz ki adam inanmış vardır bir bildiği bir hesabı analizi beğeniriz böyle sallamasyon bir şekilde başlık açıp sonuç bilsen ne olur ki baştan aşağı rezaletBu ne özgüven :)
Blader seni tanimam...senin seviyenede inmiyecegim...actigim.konuda bir hata varsa site yonetimi gereken uyariyi ypr...benim.anacim burdaki zaeardaki arkadaslarin para kazanmasi.i. .....boyle bir sitede kasa atilir ruskini aliyosak ki gelmediginde kufur yiyecegimizi bikiyoruz ..bi sey bildigimizdendir....senden. Tesker beklemiyorum...kenarda oyna kucuk ytrmcilarin kazanmasini engelleme.....bu özgüven değil terbiyesizlik kaç yaşında insanlar açtığı saçma sapan başlığa güzelce cevap veriyor karşılığında gelen cevaba bakarmısın ben burda anket yapmadım yorumda yapmadım yani ne demek istiyorsun kardeşim kapayalım çenemizi maçkolik forumuna çevirin burayı maçın tutup tutmaması önemli değil burda bende konu açayım o zaman allahını seven gole girsin,basın kasayı gol geliyor ,dayım aradı banko gibi , böyle olmamalı bu işler arkadaş 5000 i olsa basarmış ama cebinde parası yokmuş paran yoksa afedersin ama kendin oynamadığın bir kupona bu şekilde bir yorum yazamaman lazım he basarsın 5000 i ben çok güveniyorum bastım bu kadar dersin bizde en azından deriz ki adam inanmış vardır bir bildiği bir hesabı analizi beğeniriz böyle sallamasyon bir şekilde başlık açıp sonuç bilsen ne olur ki baştan aşağı rezalet
Bi yerde yanılıyorsun gerçekten bas ve diyelimki güvendin oynadın ama kaybedeceğin risk küfür yemekse böyle bir risk yok yani risk bu değil:)Blader seni tanimam...senin seviyenede inmiyecegim...actigim.konuda bir hata varsa site yonetimi gereken uyariyi ypr...benim.anacim burdaki zaeardaki arkadaslarin para kazanmasi.i. .....boyle bir sitede kasa atilir ruskini aliyosak ki gelmediginde kufur yiyecegimizi bikiyoruz ..bi sey bildigimizdendir....senden. Tesker beklemiyorum...kenarda oyna kucuk ytrmcilarin kazanmasini engelleme.....
Yukarda yapulan elestrilerde seni hakli buldum...amacini asan bir cumleydi..gayibi sadece Allh bilir...tovbemizi yptik ..Burası dini öğüt yeri değil ama kurduğun cümle adamı dinden bile çıkarır
Mileti kazandirma heyecaniyla belki kasa dememeliydim...ana bu uygun bur dille. Anlatilabilirdi...hic tanimadigim birinin konuya terbiyesizlik diye cvp vermesi canimi s8kti......onlar burdaBi yerde yanılıyorsun gerçekten bas ve diyelimki güvendin oynadın ama kaybedeceğin risk küfür yemekse böyle bir risk yok yani risk bu değil:)
kg vardan almissin senin adina sevindim...geçmiş olsun vurguncu kötü oldu bu gol