adsizzz
Üye
- 24 Kas 2018
- 1,613
- 607
Sen bunu kahve kumarıyla karıştırdın sanırım. Bu elit kumarıdır bunda o deyim kullanılmaz.Şeytanınız bol olsun
Sen bunu kahve kumarıyla karıştırdın sanırım. Bu elit kumarıdır bunda o deyim kullanılmaz.Şeytanınız bol olsun
Sen bunu kahve kumarıyla karıştırdın sanırım. Bu elit kumarıdır bunda o deyim kullanılmaz.
Bomba geldi. Bugün paraya gider. Bursa her zaman yarışsever dostuKafadan patlattılar ne işi var usturanın
Geçen haftada tekti bende padokta yılan gibiydi çok süratli giden koşuda donlardan dagilmistiKafadan patlattılar ne işi var usturanın
Tebrikler iyi yakalamışsın6
5
H
4
1-4-5-6-7-8-9
H
Tesekkurler.Konuşmuştuk altılı takip işi :) Acusticcoverda aldım riski Ahmet Kurt'un atları iyi oluyor geçen seneden de takip ettiğim at. Little king i kurtların diğer atı amazing love yakın takip edecek geridende Acusticcoverda gelir dedim ama bakalım :)Tebrikler iyi yakalamışsın
Yarışı kafanda koşmuşsun. Aksi mümkün değil zaten:) hala var mı bilmiyorum. Yarış Gzaetsi vardı orada daa böyle yorumlar çıkardı:)Tesekkurler.Konuşmuştuk altılı takip işi :) Acusticcoverda aldım riski Ahmet Kurt'un atları iyi oluyor geçen seneden de takip ettiğim at. Little king i kurtların diğer atı amazing love yakın takip edecek geridende Acusticcoverda gelir dedim ama bakalım :)
O yorumcu benim ;) Şaka bir yana liderformdan azmi çalışırdım ansiklopedi gibiydiYarışı kafanda koşmuşsun. Aksi mümkün değil zaten:) hala var mı bilmiyorum. Yarış Gzaetsi vardı orada daa böyle yorumlar çıkardı:)
Oda gelsin artık @adsizzz kumda büyük at Lexington fire hemde yeni jenerasyon haksizmiyimKardeşim gerçekten tebrikler. Üstad mı desem:) Bu 6lı bugün senden çıkmaz. İnşallah son tekinde gelir
Daha önce de dediğim gibi pas atıyorum. İnan şuan orjin vee jokey bilgimden başka bir şey yok elimde. Güncel safkanları tanımıyorum. 5 sene ara verdim. Adapte olmaya çalışıyorum. Ayağı Düz Bassın;)Oda gelsin artık @adsizzz kumda büyük at Lexington fire hemde yeni jenerasyon haksizmiyim
Sen yazınca şöyl bir baktım. Bursada kv8 kazanıp İstanbua gitmiş. Sentetik pisti yadırgamamış ve kv 6 kazanıp tekrar dönmüş. Tebrik ederim kardeşim. Şansın daim olsun. Şuan da kuponların %70i yırtılmıştır. hep favroi gelse 2 lirayı öldürmez.Oda gelsin artık @adsizzz kumda büyük at Lexington fire hemde yeni jenerasyon haksizmiyim
Bol şanslar şimdi gördüm süper kupon 4 de gelirse harika olur6
5
H
4
1-4-5-6-7-8-9
H
5 ile 2 bin son koşuları guzelYalnız bende güzel tek tercih etmişim. Şimdi padokta gördüm Village Hoof tırnağının ucunda.