Cocuklar gerçekten zehirlenmis durumda gecen hafta ablamlarla yazlığa gittik yeğenleri denize sokamıyoruz. Birinin elinde tablet surekli youtubeda enes batur vb. Engelli cocuklari izlemesini yasakladim. Baska videolara sariyor bu sefer yok minecraft yok pubg.Dondurma diyor alıyorsun şu diyor alıyorsun bugün doğum günün ne dersen yapcam eee gidip aksam pugg oynuycam mis o oyunu silmezsem adam değilim
Kuran carpsin cok haklisin su durumdaCocuklar gerçekten zehirlenmis durumda gecen hafta ablamlarla yazlığa gittik yeğenleri denize sokamıyoruz. Birinin elinde tablet surekli youtubeda enes batur vb. Engelli cocuklari izlemesini yasakladim. Baska videolara sariyor bu sefer yok minecraft yok pubg.
Bitmis devir abi yemin ediyorum pc zehirledi herkezi pugb youtube felanDondurma diyor alıyorsun şu diyor alıyorsun bugün doğum günün ne dersen yapcam eee gidip aksam pugg oynuycam mis o oyunu silmezsem adam değilim
Bence sakin dille ogretmelisin abi , nasil diyim hani baba olan sensin sana akil vermek haddime degilde , bu pcye bende boyle bagimliydim ekmek al derdi annem almazdim cok kotu durum inanirmisinTalet elde pugg açtığı zaMan kılıç kafaşizmi koparcam görÜrsin hazır kıta bekliyorum