- 1 Ara 2018
- 4,259
- 1,850
alta yazsaydın ya kötü olmus sıralaman kaçtı?ben de bilgisayar mühendisliği istiyordum sonra ondan daha iyi bilişim sistemleri mühendisliğini yazdım fakat gelmedi(bilgisayar mühendisliği yazsam kesin geliyordu)
alta yazsaydın ya kötü olmus sıralaman kaçtı?ben de bilgisayar mühendisliği istiyordum sonra ondan daha iyi bilişim sistemleri mühendisliğini yazdım fakat gelmedi(bilgisayar mühendisliği yazsam kesin geliyordu)
250kalta yazsaydın ya kötü olmus sıralaman kaçtı?
ben de 200 yaptım keşke yazsaymıssın ben 1 sene mezuna bıraktım 2. yi de bırakırdım da ya aynısını yapamazsam diye tedirgin oldum
valla ek tercihlere bakacam artık bilgisayar mühendisliğine gidip yatay geçişle bilişim sistemleri mühendisliğine geçecemben de 200 yaptım keşke yazsaymıssın ben 1 sene mezuna bıraktım 2. yi de bırakırdım da ya aynısını yapamazsam diye tedirgin oldum
gir dostum, 1 sene dahanın garantisi yok, bu sene oynak zaten sıralamalar, güzel bir yer bulmaya bak kendine sonra geçersin ben bu senede giricem sınavavalla ek tercihlere bakacam artık bilgisayar mühendisliğine gidip yatay geçişle bilişim sistemleri mühendisliğine geçecem