anelka oynuyor mu şuanda be troll adam şuanda oynayanlardan kurcanNuoyer ozan kabak boteng Pedro nedvet anelka karlos sitiy makkarty. Vediour hesillbank
anelka oynuyor mu şuanda be troll adam şuanda oynayanlardan kurcanNuoyer ozan kabak boteng Pedro nedvet anelka karlos sitiy makkarty. Vediour hesillbank
Hahaha yazım hatası yok amk yazım faciasi var bu yazı yazım tarihinin hiroşimasıdır aksini iddia eden amerikalıdırNuoyer ozan kabak boteng Pedro nedvet anelka karlos sitiy makkarty. Vediour hesillbank
Atletico da oyuncu mu var be adam
neuer görse futbolu bırakırHahaha yazım hatası yok amk yazım faciasi var bu yazı yazım tarihinin hiroşimasıdır aksini iddia eden amerikalıdır
felix koke var be adamAtletico da oyuncu mu var be adam
Erzurum’dan koyarım schalke den koymam
koy senin için erzurum olsun be kralErzurum’dan koyarım schalke den koymam
Oblak lodi gimenez?manyakmısınız siz atletico da ki adamlar kimde varfelix koke var be adam
ben yok demedim zaten arayana adam çokOblak lodi gimenez?manyakmısınız siz atletico da ki adamlar kimde var
Kale oblak
Sitiy kim la ?araya takım da koyim demiş demek kiHahaha yazım hatası yok amk yazım faciasi var bu yazı yazım tarihinin hiroşimasıdır aksini iddia eden amerikalıdır
Bilboa da ki kara oğlanı alırdım munain miydi adıSitiy kim la ?araya takım da koyim demiş demek ki
Ben kuramadım şalkeden koyacak adam yok ozan dışında
güncel kadrodan demiştikkuranyi ? guncel kadrodansa kimse alinmaz ahahah