AnlamadimDenk gelmiyor biz buluyoruz. Ayrıca seni o soyak sitesinin oralarda yakalamayayim :)
:) Satta Anadolu kavaginda balık rakı yapalım, canım çekti :)Ben PS4 veya PC yi koymayı düşünüyorum PC dolar dan önce kurduğum sistemdi 5-6 kya ama şimdi değeri vardır 8 9K Ps4 para etmez
Moruk merkelle sevisiyordum bir aralar ama bu aralar hasta arada titriyor falan görüşmüyorum.Almanyada kanal lazım neonazilere 5 10 bin euro çakmak satarız @Kayatas avusturyada var ama avusturyada neonazi yok mk
Sen bana almanyada letgo gibi bi satış sitesi kanalı bul ben şu çakmağı satayım sana en kral yerden rakı balık mk:) Satta Anadolu kavaginda balık rakı yapalım, canım çekti :)
Sen geç kaldın o işin ekmeğini Çin'den getirenler ile kalıbını yapanlar yedi bile.Sen bana almanyada letgo gibi bi satış sitesi kanalı bul ben şu çakmağı satayım sana en kral yerden rakı balık mk
Çakmakda ki savaş izlerini nasıl yapacaklar çakmak ben 2. Dünya savaşını gördüm diye bağırıyorSen geç kaldın o işin ekmeğini Çin'den getirenler ile kalıbını yapanlar yedi bile.
Piyasası ne şuan kanka@FastGhost ps4 e ne istiyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 26304
Anlamadığım konular kardesim