Dün nijeryanin ilk yarı penaltı kaçırması bugünde benim oynadığım maç dışında bütün maçlarda gol olması bir mesajmi acaba?
Benim söylediklerimi örnek alın, yaptıklarımı değil. :( :( :( Geçmiş olsun abi.Ekli dosyayı görüntüle 26298
Ekli dosyayı görüntüle 26299
Dün nijeryanin ilk yarı penaltı kaçırması bugünde benim oynadığım maç dışında bütün maçlarda gol olması bir mesajmi acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 26298
Ekli dosyayı görüntüle 26299
Sağol kardeşim, iki gündür boku çıktı ara veriyorumBenim söylediklerimi örnek alın, yaptıklarımı değil. :( :( :( Geçmiş olsun abi.
Cımbızla seciyoruz kardeşim. Olmayınca olmuyor gerçi, şerefsiz kampala geçen hafta yaktı bugün ilk yarı 2 attıGecmis olsun suan butun Romanya da 1 2 gol var iy benim aldıgım 0.0 aynı muhabbet sadece 8 dakıka kaldı
Sorma iy ev dedim gol geldi son 5 dakika ama dep attı sans sinirlendim iyice bıraktım yeter yaCımbızla seciyoruz kardeşim. Olmayınca olmuyor gerçi, şerefsiz kampala geçen hafta yaktı bugün ilk yarı 2 attı
:) Edirneye 0-1 skor alip sallayacaktim 35 dk' da, ulan 2.5 alt alayım o daha garanti dedim ilk yarı üst oldu amk :)Sorma iy ev dedim gol geldi son 5 dakika ama dep attı sans sinirlendim iyice bıraktım yeter ya
Ben o maça 3.5 alt alacaktım sonra guvenmedim kuponda çıkardım. Onunyerine Soma ya 2.5 alt oynadım Yusuf yusufum şuan :):) Edirneye 0-1 skor alip sallayacaktim 35 dk' da, ulan 2.5 alt alayım o daha garanti dedim ilk yarı üst oldu amk :)
İlk yarı biraz izledim maçı tat yoktu sonlara doğru attı galiba böyle biter o macBen o maça 3.5 alt alacaktım sonra guvenmedim kuponda çıkardım. Onunyerine Soma ya 2.5 alt oynadım Yusuf yusufum şuan :)
Sponsorların freebet etkinliğine tahmin yapayım bari :)Parayı bulanlar derneği
Evet 45+2 attı 47 de yedi :) illa sancı crktirecekler :) kodunu hakemi fazla uzatmasa bari :)İlk yarı biraz izledim maçı tat yoktu sonlara doğru attı galiba böyle biter o mac
100k da tuttursan 1 hafta sonra tahmin yapıp kullanıcı adını yazarsın :LOL:Sponsorların freebet etkinliğine tahmin yapayım bari :)
Akşam Almanya var kasa yok amk. Tavan arasında elektrikli ısıtıcı var sahibindene koyayım bari :)Parayı bulanlar derneği
Saglık olsun bosver son dakika da lost olmamıs en azından :):) Edirneye 0-1 skor alip sallayacaktim 35 dk' da, ulan 2.5 alt alayım o daha garanti dedim ilk yarı üst oldu amk :)
Denk gelmiyor biz buluyoruz. Ayrıca seni o soyak sitesinin oralarda yakalamayayim :)Bize denk geliodur emin ol bence :)
Ben PS4 veya PC yi koymayı düşünüyorum PC dolar dan önce kurduğum sistemdi 5-6 kya ama şimdi değeri vardır 8 9K Ps4 para etmezAkşam Almanya var kasa yok amk. Tavan arasında elektrikli ısıtıcı var sahibindene koyayım bari :)