- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Burda yerel gazeteci ***** 1k istedi adam bası vermedik surunduruyor :)Hangi Oç’a sövdün
Burda yerel gazeteci ***** 1k istedi adam bası vermedik surunduruyor :)Hangi Oç’a sövdün
Aferin la bende forum olarak bu ornegi verecektim.Bugün Dede nin karşısında 3 kuruş bonus ,5 kur us roling için ayak ayak üstüne atamiyacak ınsanlar delikanlı kesiliyor....Vali ilde c.baskanligini temsil eder..bunu erdoğan olarak değil c.baskanligi makamı olarak düşünün.. Öğretmenin yaptığı yanlış.. ama valinin tepkisi abartılı olmuş..
Dedenin bir sözü var omurga önemli diye o söz bunu anlatıyor işteBugün Dede nin karşısında 3 kuruş bonus ,5 kur us roling için ayak ayak üstüne atamiyacak ınsanlar delikanlı kesiliyor....Vali ilde c.baskanligini temsil eder..bunu erdoğan olarak değil c.baskanligi makamı olarak düşünün.. Öğretmenin yaptığı yanlış.. ama valinin tepkisi abartılı olmuş..
La cok uzattınız su konuyu ne sizin ne karsı tarafın fikri degisti. Sahsi fikrim ayak ayak ustune atamaz saygısızlıktır bugun devletin basit Bi komiserine bile bu yapılamaz uzatmayınDedenin bir sözü var omurga önemli diye o söz bunu anlatıyor işte
Aynen öyle dostum para için yalakalık yapanlara karşı bu sert çıkışını beğendim lakin akp veya Cumhurbaşkanı şov için yalakalık için de bu tutumu gösteren kalemini satanlara karşıda bu tutumu göstermeni isterim ve valiyi nasıl savunur insan Cumhurbaşkanı makamı veya ne olursa olsun ama halk daha değerlidir senin o makama gidip yalakalık el pençe olman gerekmez ki Erdoğan olsun İmamoğlu olsun Kılıçdaroğlu olsun o makamda kim varsa var öğretmen bunlardan daha değerli bir meslektir öğretmen onlardan daha değerlidir ayak üst üste atmasın saygısızlık olarak geçtim orayı onların öğretmenlerin önünde saygılı olması lazım bu olayı Erdoğan olarak anlamayın her eleştiriyi nefreten anlamayın bu ülkede bu dünyada halk ve insanlar kadar hiç bir değerli kurum olamaz saygıyı diye birşey yok makama karşı boyun eğmek diye birşey yok yani biz öğretmenin yanında olmamız lazım eğer öğretmense o kişi gazetecide olabilir söylemi de çıktı tam net değil oBugün Dede nin karşısında 3 kuruş bonus ,5 kur us roling için ayak ayak üstüne atamiyacak ınsanlar delikanlı kesiliyor....Vali ilde c.baskanligini temsil eder..bunu erdoğan olarak değil c.baskanligi makamı olarak düşünün.. Öğretmenin yaptığı yanlış.. ama valinin tepkisi abartılı olmuş..
Sen bu devletin komiserine nasıl basit dersin he !!La cok uzattınız su konuyu ne sizin ne karsı tarafın fikri degisti. Sahsi fikrim ayak ayak ustune atamaz saygısızlıktır bugun devletin basit Bi komiserine bile bu yapılamaz uzatmayın
bende bunu paylaşacaktım yeni gördüm.vali ortalığı karıştırdı.millet bacak bacak üstüne atamaz oldu artık :)Ekli dosyayı görüntüle 36804
Vali gibi otursana dayı
Evde bile atamıyorum vali hisseder diye :)bende bunu paylaşacaktım yeni gördüm.vali ortalığı karıştırdı.millet bacak bacak üstüne atamaz oldu artık :)