saygıyı bacak bacak atmasından mı anlıyorsun sen o vali orada herkesin içinde öğretmeni küçük düşürüp azarlıyor o normal öğretmenin bacak bacak üstüne atması anormal öyle mi hasiktir beDoğru demiş o valinin karşısında bacak bacak üstüne atıp oturan öğretmenim diye geçinmesin onu görevden almaları lazım aslında.Bu ne terbiyesizliktir.
Saygisizlik olarak gormusse vali konusmasini yapar toplanti bitunce cagirttirir yanina ozel olarak uyarir herkesin icinde cocuk azarlar gibi olmamis birde show gibi kendini alkislatana kadar devam ettirdi ogretmenin yerinde olmak istemezdim
Adamın amacı şov yapmak zaten kendi torpille gelmiş geldiği makamdan yüzlerce kişi arasındaki öğretmene laf söylüyor birdeSaygisizlik olarak gormusse vali konusmasini yapar toplanti bitunce cagirttirir yanina ozel olarak uyarir herkesin icinde cocuk azarlar gibi olmamis birde show gibi kendini alkislatana kadar devam ettirdi ogretmenin yerinde olmak istemezdim
kardeşim bak sen yanlış anlıyorsun veya da yanlış düşünüyorsun ama bu beni alakadar etmez kardeşim bir insana yüzlerce kişi arasında öyle kabadayı gibi laf söylemek onu rencide edici birşey yapmak gerçekten ayıptır hakikaten bu nasıl vali böyle torpilin torpiliyle gelen kendisi ve bu nasıl cüret buluyor kendinde hoş baştaki öyle bir kişi olursa o da kendinde buluyor demekki bu cüreti ! bu arada dediğine gelirsek iki tarafa da baktım kendimin üstün adelet duygusum ve kendime göre en adaletli şekilde yorumlamam ise şudur 100%100 öğretmen haklı ve aynı şekilde 100%100 vali adlı şahıs haksıztır yaptığı tamamen cüretkat ve zulumcü bir hakarettir ! ha sen nasıl yorumlarsın onu bilemem ama buna öyle bir ceza verilmeliki emsal teşkil etsin ! bu arada 2 tarafdan 1'isi haklıdır illaki ve ben haklı olanı desteklerim her şekilde ve her zaman ! ha gerçekleri söylemek ve adelet için dürüstlük baabında doğruyu söylemek taraf tutmaksa bende buna varım burası türkiye cumhuriyeti ! böyle kara lekelerle güzel ülkemi ancak geriye çok çok geriye götürtülür hatta orta çağ gericiliğinin de gerisine gerisini sen düşün bir başka da bir işe veya bir şeye yaramaz bu valicinin yaptığı !olayda iki tarafta haksızdır bir tarafı desteklemek mantıksız
Ayrıca elbette her yerde oturup kalkmanın bir adabı vardır fakat bu direk şov olmuş.Konuşma üslubunu bilmeyenler öğretmene oturmayı öğretemez. Saygı makam koltuğuna değil, kişiye gösterilir. Birader diyen bir vali karşısında ki insanı oturuşundan dolayı eleştirme hakkına sahip değildir
saygıyı bacak bacak atmasından mı anlıyorsun sen o vali orada herkesin içinde öğretmeni küçük düşürüp azarlıyor o normal öğretmenin bacak bacak üstüne atması anormal öyle mi hasiktir be
Doğru demiş o valinin karşısında bacak bacak üstüne atıp oturan öğretmenim diye geçinmesin onu görevden almaları lazım aslında.Bu ne terbiyesizliktir.
Siyasetle alakası yok yazdığımın hoca ,bizim ülkemizde yıllardır böyle bu..A partisi gider b partisi gelir bu torpil olayı bitmez. Valinin o kadar kişi arasında o adamı azarlamasını doğru buluyorsan cidden konuşmaya gerek yok akşama kadar konuşsam da anlamazsınKardeşim herşeye siyasi bakıp ona göre davranmayın. Kişileri sevmeyebilirsiniz, nefrette edebilirsiniz, ama bulunduğu makama saygı duymak zorunda. Küçük bir örnek bende burada birilerini sevmiyorum ama makama saygı duyuyorum. Bunları şahıs olarak değerlendirmeyin, koskoca öğretmen olmuşsun ama bir valilik makamının karşısında yayılıp bacak bacak üstüne atıyorsun. Vali o ilin mülku amiridir. Sen amirinin vs yanında o şekilde oturuyormusun ? Veya oturabiliyormusun ?
"İlla edep illa edep" diye boşuna dememisler.
Siyasetle alakası yok yazdığımın hoca ,bizim ülkemizde yıllardır böyle bu..A partisi gider b partisi gelir bu torpil olayı bitmez. Valinin o kadar kişi arasında o adamı azarlamasını doğru buluyorsan cidden konuşmaya gerek yok akşama kadar konuşsam da anlamazsın