- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Valla Hic anlamam pc den ben ps4 de oynuyorum bilgisayar İcin olanı vardır oyun yuksek kalite pc iyiyse kaldırır sanırım
kardesım bu ozellıkler calıstırırmı oyunu
Valla Hic anlamam pc den ben ps4 de oynuyorum bilgisayar İcin olanı vardır oyun yuksek kalite pc iyiyse kaldırır sanırım
geç geldi cevap dayanamadım slota girdim
Onboard ekran kartı var oynarsın ama low grafikte
:) yazmadın deme abi.geç geldi cevap dayanamadım slota girdim
Onboard en dusuk degil mi abiOnboard ekran kartı var oynarsın ama low grafikte
Ayrıca bilgisayarının hangi oyunu kaldırıp kaldıramayacağına bu siteden bakabilirsin
en düşük değilde onboard olduğu için genelde tırt oluyor .Onboard en dusuk degil mi abi
su laptopu ıddaadan kazandıgım parayla almıstım 2 sene once 1700 tl ye ben bunun ekran kartını 2 gb sanıyordum hatta ozellıklerın oldugu bır yerde oyle yazdıgına emınım vatan pc kandırmıs benı hıc de anlamam bu ıslerden ama dota 2 oynuyorum low un bır ustu ayarında sıkıntı olmuyorOnboard ekran kartı var oynarsın ama low grafikte
:) O siteden hangi oyunun ne ayarda oynatıp oynatmıyacağına bakabilirsin hocamsu laptopu ıddaadan kazandıgım parayla almıstım 2 sene once 1700 tl ye ben bunun ekran kartını 2 gb sanıyordum hatta ozellıklerın oldugu bır yerde oyle yazdıgına emınım vatan pc kandırmıs benı hıc de anlamam bu ıslerden ama dota 2 oynuyorum low un bır ustu ayarında sıkıntı olmuyor
durun ya oyle demeyın moralım bozuluyoren düşük değilde onboard olduğu için genelde tırt oluyor .
Prison break ve spartacus Hatta O. Z da olabilir.. Spartacus cok cinsellik iceriyor yoksa efsane 1 numaradır konu olarak1.walkind dead
2.fringe
3.game of thrones
4.scream
5.outcast
Daha var da polisiye harici bakmak isteyenler bunlara bakabilir
Bos ver diziyi özelden mesaj attım knk bir baksanaPrison break ve spartacus Hatta O. Z da olabilir.. Spartacus cok cinsellik iceriyor yoksa efsane 1 numaradır konu olarak
Özellikleri fena değilmiş. Düşük grafiklerde oynayabilirsin muhtemelen.