sabah 5.30 da gelir nurullah dün banada 5.30 civarı yatmıştıceken var bılıyorum benımde cekıldı gorunuyor zaten ama hesaba gelen para yok
sabah 5.30 da gelir nurullah dün banada 5.30 civarı yatmıştıceken var bılıyorum benımde cekıldı gorunuyor zaten ama hesaba gelen para yok
ben dun gece verdım talebı onlar yatırdıgını soyluyor zaten ama hesap bossabah 5.30 da gelir nurullah dün banada 5.30 civarı yatmıştı
daha once yatırımın varmıydısabah 5.30 da gelir nurullah dün banada 5.30 civarı yatmıştı
o zaman sıkıntı var kardeşben dun gece verdım talebı onlar yatırdıgını soyluyor zaten ama hesap bos
vardıdaha once yatırımın varmıydı
abi bellı olmuyor o lıg çokta çıkabılıyor az daşu arjantin basketbol da çok basket oluyormu bilen varmı
sana tek bı tuyo basketı ogrenmeden sadece ust oyna ama ogrenme yada uzak dur benceşu arjantin basketbol da çok basket oluyormu bilen varmı
eyw abı ya aynen tekten ve 90+4 uuzatıp 5 de yemeselerdı bu kadar koymazdı jasmınde takır takır 100 100 bastık tek maçtan yatmak ayrı duygupapara düzelmiş bir arkadaşa sözüm vardı onu attım üzüldüm umut be kötü gitmiş neyse hayırlı geceler herkese
2 maça oynadım zaten instutio bide arjantin junin midir nedir ilk maç167.5 üst ikinci maç 158.5 üst bakalımsana tek bı tuyo basketı ogrenmeden sadece ust oyna ama ogrenme yada uzak dur bence