- 30 Ara 2018
- 1,801
- 2,613
Adamsınonlar isteyecek
Adamsınonlar isteyecek
Kimliğiniz doğrulandıktan sonra 25 ABD doları değerinde XLM alacaksınız. Bu sadece başlangıç. Kimliğinizi doğrulayarak, otomatik olarak ek eşantiyonlara gireceksiniz.
https://uzmancoin.com/blockchain-xlm-dagitiyor/
Arkadaşlar linke tıklayıp e postanızı onaylattıktan sonra size konu hakkında bilgilendirme e postası gelecek daha sonra bilgilerinizi onaylamanız amaçlı önlü arkalı kimlik fotokopiniz ve kimliginizle bir adet selfie istenecek bilgileriniz onaylandıktan sonra Xlm yi bitcoine çevirip herhangi bi siteye yatırabilirsiniz çok uğraş isteyen bir şey değil kafanız karışmasın 10 dakikanızı alır 25$ iyi para :)
bol kazançlar diliyorum
hoca mail bekleme sürecinden bahsetmemiştim senin o belgeleri hazırlayıp onaya sunman kısmı 5 dkBaşkan 10 dakikanızı alır demişsin de yarım saat oldu daha mail gelmedi bana
Peki mail geldi onaya sundun onaylandı falan hepsi toplam ne kadarlık süre olur acabahoca mail bekleme sürecinden bahsetmemiştim senin o belgeleri hazırlayıp onaya sunman kısmı 5 dk
site linki varmı tam dostumhoca mail bekleme sürecinden bahsetmemiştim senin o belgeleri hazırlayıp onaya sunman kısmı 5 dk
hocam oncelikle teşekkürler bende üye oldum az önce. Kimlik belgeleri isteyecekleri mail nasıl bir mail rica etsem ekran görüntüsünü atar mısınonlar isteyecek
pcdeyim tele geçince atayım ilk gelen e posta değil translate kullanın anlaşılır zatenhocam oncelikle teşekkürler bende üye oldum az önce. Kimlik belgeleri isteyecekleri mail nasıl bir mail rica etsem ekran görüntüsünü atar mısın
Kardes verdigin linkten mail adresimi gonderdim beklemedesin dediler peki nasil hesap acacagiz bu blockhaineonlar isteyecek
@babasefer kardeş 3.ay önce yaptım bende gelen giden olmadı. hep yalan dolan bunlar selfie istiyolarKimliğiniz doğrulandıktan sonra 25 ABD doları değerinde XLM alacaksınız. Bu sadece başlangıç. Kimliğinizi doğrulayarak, otomatik olarak ek eşantiyonlara gireceksiniz.
https://uzmancoin.com/blockchain-xlm-dagitiyor/
Arkadaşlar linke tıklayıp e postanızı onaylattıktan sonra size konu hakkında bilgilendirme e postası gelecek daha sonra bilgilerinizi onaylamanız amaçlı önlü arkalı kimlik fotokopiniz ve kimliginizle bir adet selfie istenecek bilgileriniz onaylandıktan sonra Xlm yi bitcoine çevirip herhangi bi siteye yatırabilirsiniz çok uğraş isteyen bir şey değil kafanız karışmasın 10 dakikanızı alır 25$ iyi para :)
bol kazançlar diliyorum
byb coini bitcoine aktar ordan herhangi bi siteye aktar lucky kabul ediyorBayebitte ben de onaylattım coini nasıl alacağız
yalan dolan değilde biraz uğraş istiyor 5 dkda onaylananlar var siteye sol alt kısımda doğrulama kısmına baktınmı aproved yazar orda@babasefer kardeş 3.ay önce yaptım bende gelen giden olmadı. hep yalan dolan bunlar selfie istiyolar
Kontrol edim o kısım ne anlama geliyokiyalan dolan değilde biraz uğraş istiyor 5 dkda onaylananlar var siteye sol alt kısımda doğrulama kısmına baktınmı aproved yazar orda
onaylanmış üstat btc veya xlmye yatırıp siteye aktar