Kadının rahatlıga bak ya helal valla sanki çekim bonusundan para çekmiş gibi
La durun kendi kendime gülüyorum odada :)Kadının rahatlıga bak ya helal valla sanki çekim bonusundan para çekmiş gibi
Profesyonellik :)Temel iç güdü değil mi o :ROFLMAO:
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:Konu 2 dk icinde kendini imha edecektir ...
iyi forumlar ...
Umarim ordulu değildir :) ordulu bile olsa kesin ünyelidir :)@byrunbenim52 kardeşim katıl sohbete , biz doğru olanı göstermeye çalışıyoruz, emin ol kalp kırmak hele de isteyerek olmaz bizde ,,
Karadenizli , bizdensun :)
Fatsalı olmasın :) ama bence Perşembe’li Deme di deme İbrahim !! Sonra alırım paranı :ROFLMAO:Umarim ordulu değildir :) ordulu bile olsa kesin ünyelidir :)
Hahahah lan ben 52 yi 25 gordum toprağım olduguna sinirlenip sustum 52 mi la o yorum yapabilirim o zaman :)Umarim ordulu değildir :) ordulu bile olsa kesin ünyelidir :)
Az önce burdaydı, umarım kalbini kırmamışımdır/ kırmamıştırız:(Nerde arkadaş
Dikkat ey HeykanBABA affetmez , Tipsterim :)Hahahah lan ben 52 yi 25 gordum toprağım olduguna sinirlenip sustum 52 mi la o yorum yapabilirim o zaman :)
Yok ya benim en iyi arkadasım fatsalo daha bu aksam cay ictik :)Dikkat ey HeykanBABA affetmez , Tipsterim :)
Gelsin şurda aciklama yapsin fatsalı degilim desin rahat uyku yok yoksa :)Hahahah lan ben 52 yi 25 gordum toprağım olduguna sinirlenip sustum 52 mi la o yorum yapabilirim o zaman :)
Fatsalı olmasın :) ama bence Perşembe’li Deme di deme İbrahim !! Sonra alırım paranı :ROFLMAO:
Tanımam etmem ama adamın dibidir :)Yok ya benim en iyi arkadasım fatsalo daha bu aksam cay ictik :)
Artvin /Hopa— Ordu / Fatsa siz anladınız onu :)))Tanımam etmem ama adamın dibidir :)