- 5 Ağu 2019
- 9
- 3
Sms geliodu bana bu salaklardan ya bdieResimdeki kadın ne kadar rahat çekimini paylaşmış hemen bonusu yatırılmış gibi alakası yok on iki saatte yatırılacak bonus 15 saat oldu hala en kisa süre bekliyorum meritbet pismanliktir para yatirmayin
Para yatırırken iyi de gerisi yok
dostum buna çok güldüm yaResimdeki kadın ne kadar rahat çekimini paylaşmış hemen bonusu yatırılmış gibi alakası yok
Bonusu bekliyor virgulun onemini bir kez daha görmüş olduk arkadaş sayesideParan mi gelmedi , yoksa cekim paylas bonusu mu gelmedi ? ona gore konu silinecek ..
Kardeşim bu nasıl bir sitemdir anlamadım,, Bizim sponsor bürolar , çekim paylaş bonusunu maksimum süre olarak 12 saat tutuyor,,Resimdeki kadın ne kadar rahat çekimini paylaşmış hemen bonusu yatırılmış gibi alakası yok on iki saatte yatırılacak bonus 15 saat oldu hala en kisa süre bekliyorum meritbet pismanliktir para yatirmayin
Kardeşim bu nasıl bir sitemdir anlamadım,, Bizim sponsor bürolar , çekim paylaş bonusunu maksimum süre olarak 12 saat tutuyor,,
Sen çekim paylaş bonusu yüklemesi için verilen toplam süreyi 2-3 saat geçti diye, hem siteyi dolandırıcı yapmışsın, hemde para yatırmayın diye propoganda yapıyorsun,,
Lütfen , bir şeyler paylaşırken, iki kere düşün 1 kere söyle ( yaz )
Ergen çocuk tavrı ne sana ne de bizlere yakışmaz,,
Saygılar,,
Teşekkür ediyorum Razor Hocam :) Ya içten içe kızdım ,,Sirf su yazi icin silmeyecegim eline sağlık hocam :)
Komiklik içinde komiklik oldu, usta tiyatrocular bile , güldürürken bu kadar düşündürmemiştir kardeşimKonunun taşınması daha komik hale getirmiş :LOL:
Milli takım atmadı o golü YUSUF attı :)
" Resimdeki kadın ne kadar rahat çekimini paylaşmış hemen bonusu yatırılmış gibi "Komiklik içinde komiklik oldu, usta tiyatrocular bile , güldürürken bu kadar düşündürmemiştir kardeşim
:)
Temel iç güdü değil mi o :ROFLMAO:" Resimdeki kadın ne kadar rahat çekimini paylaşmış hemen bonusu yatırılmış gibi "
Şunu BKM yapsa kahkaha bile atardım o derec Ekli dosyayı görüntüle 27640 e :)