Matbette bu promosyona katılan kişi sayısı az beyler her türlü ödeme gelir o siteden ben 3 k 4 k oynamıştır sanıyordum ama galiba çoğu kişi guvenmemis
Arkadaş bana sabah gazetesinden bahsediyosun akşam ATV yi izledin mi Binali yıldırım kazandı manşeti vardı ne yazmasını bekliyordun ki anlayamadım sadece ATV cnnturk kanald izlemeyi bırakırsanız neler olduğunu anlarsınız bu son yorumum iyi forumlar arkadaşımSabah gazetesi Instagram hesabına bak belgeleri ile video halinde koymuş adamlar kim kazanırsa kazansın umrumda değil ama benim üzüldüğüm 3-5 oy için birçok kişinin canı yanacak bende sandık görevlisi idim ne imzaladığımi bile okumadan sırf erken gideyim diye imza atıp çıktım çünkü kazanan belliydi bizim şehirde gece saat 11.30 da eve geldim muhtemelen o Arkadaslar da yorgunluklarınin kurbanı olmuştur ama sandıkta görevli olan iki memurun memuriyeti yandı. Diğer iki parti görevlisine ne olur bilmiyorum
Kardeşim şansımız yok bende 25 tllik bir kupon ysptım takıp ediyorum ,aradada burda muhabbetlere katılıyorum,,@gogo Kahpe ergin bir daha oynamam bu şerefsiz takıma 95.5 dedim 95 de bıraktı
Oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar da olmadı . Ysk tekrar enbaştan sayacak o zaman çıkacak ne varsa@darkstarry, bastanmi hepsi sayilacak yoksa gecersizler mi
Bence gecersiz oylar sayilacak tutanaklarda girilip aonucu soyleyecek ysk ama iste bende onu diyordum ekran goruntusu aldim bi yerden islqk imzali cizelgede carpili olan 201 oy var ve rakam ile yazilan binaliye 1 imqmogluna 201 son 1 rakami almislar hep 2 3 tane bole bir ornek varveger baya sandik boyleyse binaliye verirler onlarin dediyi kadar ise tqbikide varsayim uzerine konustugumuz icin ysk en dogru karari verecektir buraai istanbul gerek imamoglununda oylari saptirilabilir gerek binali cok insaninve her yorenin insanin oldugu bi sehir kimin ne yqpacagini kestiremessin
Sana ses kaydı atabilirim kardeşim. 15 dk önce bana sağlam bi yerden geldi az sonra duyururlar tv denYok öyle bir haber YSK seçimi baştan sayma gibi bir şeyi medyaya tamamen duyurmadan resmi kararı almadan kafasına göre tekrardan sayamaz itiraz yapılan yerler de geçerli kanıt varsa o yerkeri kontrol hakkı var
:) atabilirsinSana ses kaydı atabilirim kardeşim. 15 dk önce bana sağlam bi yerden geldi az sonra duyururlar tv den