- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
yok başkan o farklı bir paylaşımArkadaşlar sanırım bonus geliyor tetikte olun
yok başkan o farklı bir paylaşımArkadaşlar sanırım bonus geliyor tetikte olun
ben yaptımda ses yok şuanBonusu , Twitter da , oynayacağın kuponun görselini , ilgili tweet altında #Bets10 ile paylaşanlar alıcak,,Ama geç oldu şimdi, erkenden dediğimi yapmış olanlara verilecek,,
Evet sanırım 10 kişi ile sınırladılar,,10 kisi aldı 800 kişi kupon paylaştı genel bir bonus diye bekledik yazık valla
Hocam sana bekle diyen oldu mu ya da herkese vericez diye bir açıklamaları? klasik kupon etkinliği genelde hep böyle yapıyorlarYaptiklari tam olarak picliktir. Koca bets10 sun 10 kisi kazanacak yaz insanlari mal gibi bekletm3. Sinirlendim kusura bakmayın
Dostum böyle yaptıklarını bilsem neden bekliyor sende haklısın teşekkürler bir daha aynı hataya dusmeyecegizHocam sana bekle diyen oldu mu ya da herkese vericez diye bir açıklamaları? klasik kupon etkinliği genelde hep böyle yapıyorlar
Verirler kardeş, canlı desteğe bağlan bana 1125 tl yüklediler ,, 2 gün önce,,Arkadaşlar bets10 bonus monus vermiyor sabah 11 de kazanan 9 kişi arasindaydim saat akşam 10 oldu hala bi mesaj bile yollamadılar bu site tam kolpa bi site yalandan kazananlar diye etiketleyip vermiyolar
Bende kazandım 25 lira attılar 850 TL çevrim liArkadaşlar bets10 bonus monus vermiyor sabah 11 de kazanan 9 kişi arasindaydim saat akşam 10 oldu hala bi mesaj bile yollamadılar bu site tam kolpa bi site yalandan kazananlar diye etiketleyip vermiyolar