Evet cekilis bugun degil miBiletler bitti haydi bakalim. Çekiliş bu gece mi @Bavarian
betasustan o konuda bende korkuyorum.Gerek papara da yatırım yapılan hesaplar gerek cekimler olsun beni tedirgin ediyor.Canlı yardıma sordum biz sizin güvenliginizi en iyi sekilde saglıyoruz merak etmeyin dediBilet etkşinliğinin bugün bittiği iyi olmuş kapattırıcam hesabı atm ile talep verdim canlı destekten teyit ettim kesin atm gelcek dediler sabah havale yapmışlar ondan öncede çevrim var dediler 5 k ceza yicez kazanıyoruz dert kaybediyoruz dert
Dün ne kacirdik yaDünden sonra bizde olamadıysak @emana22 hayırlı olsun abi
80 biletim var acaba vurur mu diyorum :) 50 nakit haric tabi3 biletim var daha önce milyarbette 49 biletim varken bu kadar emin değildim,3 biletime de ödül vuracak gibi hissediyorum.Bol şanslar herkese
Nedense bende 8 biletle ayni şeyi düşünüyorum3 biletim var daha önce milyarbette 49 biletim varken bu kadar emin değildim,3 biletime de ödül vuracak gibi hissediyorum.Bol şanslar herkese
50 bile ciksa yeter 10 bilet va580 biletim var acaba vurur mu diyorum :) 50 nakit haric tabi