- 23 Haz 2019
- 201
- 147
Arkadaşlar 64 adet numara alınabilir görünüyor son gelen yatırımlarda da 12 bilet daha gidecek ve 52 adet bilet kalıyor bunu bugün bitirelim ve çekilişi yapalım bence bastırın lütfen :)
1 bilete ciktigi gunler geldi aklima :)Hemen vaatlerimi veriyorum :)
5 biletim var . Büyük ödül bana çıkarsa 5 kişiye 50 tl :)
Acarbey miydi ben ozamanlar canlı izlemistim yuh demistim1 bilete ciktigi gunler geldi aklima :)
Şimdiden insanları provakasyona sinire karşı alıştırıyorum cesurum :) 2 bilet ile büyük ödülden sonra özelden çok tehdit aldım. Emrah o gün 80 bilet almıstı gece sinirden uyumamıştı :) Şimdiden vaat veriyorum ki bana çıkınca sinir yapmasınlar1 bilete ciktigi gunler geldi aklima :)
Beklenen mesaj geldi boşuna bilet almak için paranızı harcamayın,2 biletle büyük ödül çıkan adama 5 biletle neler çıkar siz düşününHemen vaatlerimi veriyorum :)
5 biletim var . Büyük ödül bana çıkarsa 5 kişiye 50 tl :)
Cumaya kesin biter ama keşke bugün bitse de yapsak çekilişiBu gece maks 30 bilet gider ortalama öyle oluyor
Ne güldüm ya 100 tl çıksa yeter yaBeklenen mesaj geldi boşuna bilet almak için paranızı harcamayın,2 biletle büyük ödül çıkan adama 5 biletle neler çıkar siz düşünün
Sana dedim ya tayguna yanaşın bal akıyor ertesi çekilişte büyük ödülü kapmıstımTek biletle uzibette bana 250 lira çıktıydı :ROFLMAO: