darkstarry
Üye
- 17 Haz 2018
- 531
- 60
İlk gol başakşehirden gelir
Helal. Tebrikler sabahtan beri çalışıyorum ben maçı 8 de diye biliyordum 2.5 alta 3.5k para atıcaktım allahtan 8 de diye biliyormuşum :)İlk yarıdan WON işte bu be
yanlış calışmıssın 4 gole kadar yolu var 2. yarı bjk atar başakşehirde karşılık verir sanırım. kagava güven yalçın yedek onlar gireecekler.Helal. Tebrikler sabahtan beri çalışıyorum ben maçı 8 de diye biliyordum 2.5 alta 3.5k para atıcaktım allahtan 8 de diye biliyormuşum :)
Yanlış çalışmaktan ziyade paradan olmadıkyanlış calışmıssın 4 gole kadar yolu var 2. yarı bjk atar başakşehirde karşılık verir sanırım. kagava güven yalçın yedek onlar gireecekler.
Senden gorup risk almadan 1.5 ust girmistim manu ile kombinleyip tesekkurler :)Çok teşekkürler beyler şu krediyi kapatayım bi video hakeme basıp riske atmıcam
tebrik ederimSenden gorup risk almadan 1.5 ust girmistim manu ile kombinleyip tesekkurler :)
Tebrikler kardesşm bende girdim Ajax ile feyenord 3.5 ust dedim ins gelirtebrik ederim
inşallah gelirde düzeltirsinTebrikler kardesşm bende girdim Ajax ile feyenord 3.5 ust dedim ins gelir
Biliyorum dostum diğer türlü olsa ev araba sat bas zaten :)@barish o v hakem palabıyık kendi gidip ekrandan izlemezse sayılmıyor yani kulaktan konuştuğu sayılmıyor kendi gidip izlemesi lazım. o yüzden riskli biraz.