Fena değil arkadaş, 1500 var, biraz açılış bilgisi + tecrübe ile 1700 oynar. Fazlası için çok çalışması lazım. Yukarılar alev olmuş durumda.Hocam @tryndamere seni şu sahilde tokatlayan moğol olmasın sjsjsjsj :))))
Fena değil arkadaş, 1500 var, biraz açılış bilgisi + tecrübe ile 1700 oynar. Fazlası için çok çalışması lazım. Yukarılar alev olmuş durumda.
nerden izleyebiliriz@panalopa buçukta turnuva var 1+0 oraya gel Carslen katılacak bakalım kaç puan çekebilecek.
Aynı anda bir çok oyun oynuyorum şu an, ekrana hamle düştükçe dönüyorum oyunlara. Çok fazla da kasmadım, goy goy dönsün biraz amaç. :)en son 1600 lük bir veledle oynuyordum turnuvada, +3 lük pozisyondan oyun verdim, berabere getirdim sonlarda ama tek piyon farkı vardı kapatamadım arayı daha da oynamadım, turnuvalar uzun sürüyor ve çok yorucu,
sen kaçsın bilmiyorum ama oyun ortasında firelerin başlıyor 2-3 hamleden sonra salıyorsun :)
Aynı anda bir çok oyun oynuyorum şu an, ekrana hamle düştükçe dönüyorum oyunlara. Çok fazla da kasmadım, goy goy dönsün biraz amaç. :)
Rahat bir gün de oynarız. Bu gece para lazım reyting kasıyorum. :)
Bu arada elo 2086 ukd 2102. Oynadığım zaman ne olacağını az çok tahmin ediyorsundur. :)
Giriş istiyormu buna yoksa böyle ziyaretçi olarak izlenebilir mi
Ziyaretçi olarak takılabilirsin. Tepede sürekli oyun kazanan birisi olacak, işte o Carslen. :LOL:Giriş istiyormu buna yoksa böyle ziyaretçi olarak izlenebilir mi
@tryndamere unutmadan parayı kabul etmiyorsan eğer cuma günü bir kupon oluştur ona atayım. Gelirse de foruma rolling çekeriz ne dersin.
Bizim elemanın kullanıcı adı neZiyaretçi olarak takılabilirsin. Tepede sürekli oyun kazanan birisi olacak, işte o Carslen. :LOL:
O değişiyor ama her zaman bir numarada o olur 5 dk sonra. :)Bizim elemanın kullanıcı adı ne
Pardon ya, saat 02'de olan 30 saniyeye katılmış özür diliyorum.Bizim elemanın kullanıcı adı ne
MrDrunkeinstein olması lazım :)Bizim elemanın kullanıcı adı ne
Oyun 1 dakikalık dimi uçak hızıyla gidiyorlar bağlantısı hızlı olan kazanır :)))O değişiyor ama her zaman bir numarada o olur 5 dk sonra. :)
Onu sadece para ödüllü turnuvalarda kullanıyor.MrDrunkeinstein olması lazım :)