- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Yine dondun 2 ay oncesine sinir bozucu yatislar olmuyucak isler seni bulmaya basladi yine :(Barış'ın makata kaş göz çizeyim. Çulduracağım artık cesuuuur.
Yine dondun 2 ay oncesine sinir bozucu yatislar olmuyucak isler seni bulmaya basladi yine :(Barış'ın makata kaş göz çizeyim. Çulduracağım artık cesuuuur.
Hep kaybettiğini atıyor inanma Bi kazandıklarını atsa butun forum doyar amkYine dondun 2 ay oncesine sinir bozucu yatislar olmuyucak isler seni bulmaya basladi yine :(
Şu fotoğraf resmen hayatımın özeti.Yine dondun 2 ay oncesine sinir bozucu yatislar olmuyucak isler seni bulmaya basladi yine :(
O zaman ozelden taciz edelim sizin trend lafinizi soyleyip soyleyip kacalim :)Hep kaybettiğini atıyor inanma Bi kazandıklarını atsa butun forum doyar amk
Yok be abi. 1 Ocak'dan şu ana kadar 34 tane kupon sadece yarım sayıdan yatmış. Bir de bu %99'u çizgiyi geçen pozisyon var etti sana 35.Hep kaybettiğini atıyor inanma Bi kazandıklarını atsa butun forum doyar amk
Topami sovuyum cizgiyemi sovuyum kuralami bilemedim
Gol olur
Olmadı işte. Topun %99.2'si çizgiyi geçmiş ama gol olmadı.Gol olur
Ben hakem olsam verirdim gol bu amkOlmadı işte. Topun %99.2'si çizgiyi geçmiş ama gol olmadı.
Yaw yok artik sana teselli cumlesi yazamioz bunun neresini teselli edicen gecmis olsunKaderinin ta aq şansının hayatının kaderinin içine dışına sıçayım
174 de bitti.
Son top da smaç kaçırdı ev sahibi, sonra 2 kez faul yaptı hakemler çalmadı. Ardından deplasman gitti son saniye boş turnikeye çıktı kaçırdı.
Ekli dosyayı görüntüle 43728