@SonBozKurt_11 ne oldu yazmadın kardeş
Bence seni kilitlicek birazdan :)Kimlerle muhattap oluncagini forumda yazilanizla gosteriyorsunuz tesekkur ederim herkese kimin adam oldugunu bilelimde ona göre agzımızdan latife çksn iyi bayramlar herkeze @Dede konuyu kitlermisin
Boş yapma tenekeKimlerle muhattap oluncagini forumda yazilanizla gosteriyorsunuz tesekkur ederim herkese kimin adam oldugunu bilelimde ona göre agzımızdan latife çksn iyi bayramlar herkeze @Dede konuyu kitlermisin
Kardeş gönderen bendim paramı verecek misin yoksa ?Kimlerle muhattap oluncagini forumda yazilanizla gosteriyorsunuz tesekkur ederim herkese kimin adam oldugunu bilelimde ona göre agzımızdan latife çksn iyi bayramlar herkeze @Dede konuyu kitlermisin
Olum profil fotografindan cocuk oldugun belli sen birine bir lira verecek bi tipe sayip degilsin gercekten sen oldugunu bilsem şuan atarım ama sen tipten kaybettin@SonBozKurt_11 kardeş ben insanlık için para verdim sana zor durumdaydın diye şuan param yok konu açmışsın eyw iyiliği unutmadin ama parasını geri verecem diyip vermemen ayıp bence
kardesim cocuklar yaslari kucuk o yuzden cahiller daha ben affettim onlariBenim anlamadığım şey adam bişey yazmış doğru veya yanlış neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz onu anlamadım? Neden bu kadar dert edindiniz yani
Takıl kafana göre kardeş insanlara da laf anlatma sanal ortam kimseye hesap vermek zorunda değilsinEyv
kardesim cocuklar yaslari kucuk o yuzden cahiller daha ben affettim onlari
O adami bulmaya ugrasiyorum ben parasini vericem ama bulamadim elbet forumda denk gelir bro ama bunlarin hic biri olamaz her yigitin harcı degil cömertlikTakıl kafana göre kardeş insanlara da laf anlatma sanal ortam kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Senin bana dediğin gibi yapıyor oda bak adam dürüst olsaydı bak samimi olsaydiBenim anlamadığım şey adam bişey yazmış doğru veya yanlış neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz onu anlamadım? Neden bu kadar dert edindiniz yani
Burda herkes tanır beni çocuk olmadığımı biliyor herkes sen samimi olsaydın fotoğrafı bahane etmezdin ki kim olduğunu bilmiyorum dedin bende yalandan benim dedim sırfOlum profil fotografindan cocuk oldugun belli sen birine bir lira verecek bi tipe sayip degilsin gercekten sen oldugunu bilsem şuan atarım ama sen tipten kaybettin
Sen dürüst samimi bir adam olsaydın tipin çocuk tipidir tipten kaybetin demezdin tipi küçük yaşı büyük insanlar ola bilir bu dünyada doğru ben test yaptım sana ben göndermedim bildin ama sen samimi olsaydın bunu sormazdin çünkü sen kimin gönderdiğini bilmiyorum dedin ve 30 göndermiş 50 verecem dedin asla bunu sorgulamazdin sana diyim sen kimsin daha önce bu forumda takılmış artık niye Ban yiyediğini bilmediğim daha önce bu forumda sürekli takılan biriydin kesin yanlış yapıp banlanmişsin bu yalan hikayeyi anlatıp bu foruma yerleşmek istiyorsun bu şekil insanların şeyini kazanmak istiyorsun düşüncem bu sen yalancı bir insansın benceOlum profil fotografindan cocuk oldugun belli sen birine bir lira verecek bi tipe sayip degilsin gercekten sen oldugunu bilsem şuan atarım ama sen tipten kaybettin
Umarım bulursunO adami bulmaya ugrasiyorum ben parasini vericem ama bulamadim elbet forumda denk gelir bro ama bunlarin hic biri olamaz her yigitin harcı degil cömertlik
Anlatayim o zaman sponsor olmayan bir sitenin aklinca reklamini yapiyor. Bu konu altinda degil. ilk once bu konuyu aciyor aradan 15 20 dk gecincede baska bir konu acarak reklam yapmaya calisiyor. Actigi diger konunun linkinide aticaktim ama adminlerden biri kaldirmis simdi anladinmiBenim anlamadığım şey adam bişey yazmış doğru veya yanlış neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz onu anlamadım? Neden bu kadar dert edindiniz yani
Sen bu forumda eskiden takılan birisin kesin bu bu şekilde güven sağlamak istiyorsun bu yalan ileO adami bulmaya ugrasiyorum ben parasini vericem ama bulamadim elbet forumda denk gelir bro ama bunlarin hic biri olamaz her yigitin harcı degil cömertlik