adsizzz
Üye
- 24 Kas 2018
- 1,613
- 607
Kanıt başladı kardeşim teve2 de bak izle istersen belki seversin[/QUO behzata devam ediyorum. Eyvallah. İyi eğlenceler.
Kanıt başladı kardeşim teve2 de bak izle istersen belki seversin[/QUO behzata devam ediyorum. Eyvallah. İyi eğlenceler.
Ali koça ayarım bende ama ne yapacaksın işte bu öyle bşr sevdaki fransız aşığı koçu bile dize getirdi ersunu da takımın başına. Yapacak bşr şey yok. Heo destek tam destek diyecez.Bi tane anahtarlık dahi almam :) sezon bası ese dosta t-shşrt aldım kendime 3 yegenletime forma aldım saat 6 da kalkıp gidip kombine aldım ne İcin bu takım İcin yazıklar olsun nerde verilen sözler nerde gencler nerde vizyon!!
Azizi cok arayacağız kocun kredi bitti seneye sampiyon olamazsın bu iş biter comolli inadı yakacak onuAli koça ayarım bende ama ne yapacaksın işte bu öyle bşr sevdaki fransız aşığı koçu bile dize getirdi ersunu da takımın başına. Yapacak bşr şey yok. Heo destek tam destek diyecez.
Koça inanmıyorum zaten. Ersun şampiyon yaparsa yapar.Azizi cok arayacağız kocun kredi bitti seneye sampiyon olamazsın bu iş biter comolli inadı yakacak onu
Ersunu cok buyutmeyin gozunuzde cok istikrarsız bakalım seneye ne olacakKoça inanmıyorum zaten. Ersun şampiyon yaparsa yapar.