Bu diziyi izle emsali yok turkiiye de ayrıca sansuzsuz izle :)Bu Behzat Ç dizisini hic izlemedim nasıldır bilmiyorum :) ama benim için en iyi polisiye dizi tartışmasız kanıt dizisidir
Çok şey kaçırmışsın ama şanslısın ki hala arşivlerde var. Şu an yayınlandığı dönemden sonra tekrar olaral 2. İzleyişim. İzle pişman olmazsın.Bu Behzat Ç dizisini hic izlemedim nasıldır bilmiyorum :) ama benim için en iyi polisiye dizi tartışmasız kanıt dizisidir
Valla kardeşim izlemeyi düşünüyordum ama oyuncular pek sarmadi beni ya :)Bu diziyi izle emsali yok turkiiye de ayrıca sansuzsuz izle :)
Forma için aradılar başakşehir maçına özel forma artı kaşkol kampanyası ali koç ve futbolcular imzalıBu diziyi izle emsali yok turkiiye de ayrıca sansuzsuz izle :)
Kanıt gibi mi nasıl bu dizinin işleyişiÇok şey kaçırmışsın ama şanslısın ki hala arşivlerde var. Şu an yayınlandığı dönemden sonra tekrar olaral 2. İzleyişim. İzle pişman olmazsın.
Ön yargı. Esas oyuncular için izle. Puhu ya gir kült diziler arasında veriyorValla kardeşim izlemeyi düşünüyordum ama oyuncular pek sarmadi beni ya :)
Kanıtı izlemedim ama bunun konusu her bölüm bir cinayet aydınlatıyorlar. Bazan seri cinayetler ve beklenmedik katiller çıkıyor. Hatta fetöyü bile anlatmış o dönem Arada mizah çok fazlaKanıt gibi mi nasıl bu dizinin işleyişi
Anlamadım tam olarak @adsizzz :)Forma için aradılar başakşehir maçına özel forma artı kaşkol kampanyası ali koç ve futbolcular imzalı
Yoo aramadılar beni :)Feneriumdan aradılar bugün de merak ettim seni de aradılar mı kampanya yapmışlar
İşte o zaman kanıt dizisinin kopyası bence kanıtı izle her akşam 23.20 de teve2 de var oyunculuk desen on numara Dailymotion ve YouTube da var her bölümüKanıtı izlemedim ama bunun konusu her bölüm bir cinayet aydınlatıyorlar. Bazan seri cinayetler ve beklenmedik katiller çıkıyor. Hatta fetöyü bile anlatmış o dönem Arada mizah çok fazla
Beni 2 ayda bir muhakkak ararlar ama fenerium değil orası bence teşekkürler düşünmüyorum diyorum her defasında telefonu suratıma kapatıyorlar çok ukala şekildeFeneriumdan aradılar bugün de merak ettim seni de aradılar mı kampanya yapmışlar
Yav konumuz kanıt değil behzat. Hele biz bi kapımızın önünü süpürelim. Sen kanıta takıl ne diyeyim. Bu halide edip okumadan yakup kadri peyami safa okumadan tolstoy okumaya benzer. İyi seyirler sanaİşte o zaman kanıt dizisinin kopyası bence kanıtı izle her akşam 23.20 de teve2 de var oyunculuk desen on numara Dailymotion ve YouTube da var her bölümü
Eskiden fener kart fenet dergisi abıbeliğim vardı aykut aziz ikilisine kızdığımdan kapattırmıştım muhtemeln ordan kalmadır.Beni 2 ayda bir muhakkak ararlar ama fenerium değil orası bence teşekkürler düşünmüyorum diyorum her defasında telefonu suratıma kapatıyorlar çok ukala şekilde
Ama senin o dediğin dizi kanittan çalmış bütün diziyi yani konunun ağababası kanıt dizisi :) tabi şaka bir yana da izleyeceğim onu da bakalımYav konumuz kanıt değil behzat. Hele biz bi kapımızın önünü süpürelim. Sen kanıta takıl ne diyeyim. Bu halide edip okumadan yakup kadri peyami safa okumadan tolstoy okumaya benzer. İyi seyirler sana
Orası fenerium değil sahte ürün satışı yapıyorlar lisanlı lisanssız Bilmiyorum ama hatta telefonda spam numara olarak geldi aramaEskiden fener kart fenet dergisi abıbeliğim vardı aykut aziz ikilisine kızdığımdan kapattırmıştım muhtemeln ordan kalmadır.
Kargo ödemeli gelecek almam olur biter:cautious: yarın bir ara feneriumu arar öğrenirim kampanya var mı yok muOrası fenerium değil sahte ürün satışı yapıyorlar lisanlı lisanssız Bilmiyorum ama hatta telefonda spam numara olarak geldi arama
Kanıt başladı kardeşim teve2 de bak izle istersen belki seversinKargo ödemeli gelecek almam olur biter:cautious: yarın bir ara feneriumu arar öğrenirim kampanya var mı yok mu