Bir fikir verin la o zaman ne yapalım benim:p 25 k lık çekimin var tek sefer
Gelecefi var sa gelir cok dusunup kendimizi harap etmeyinReis napacaz bi fikrin var mi
Niye yasaksa bi anlasam abiGelecefi var sa gelir cok dusunup kendimizi harap etmeyin
Jetona yatırırken cepbank ile yatırıyorsun bu sıkıntı 2. Çekerken atm çekersin en fazla %5 komisyon alıyor neresi sağlam onu anlamadım ayrıca ayda max 6 kere cepbank yapabilirsinEn sağlamı JETON :)
bu uygulamayı kaçak iddia harici kullanan yok kiPapara Öyle Bişey Yaparsa Kendi Ayağına Sıkar Gibime Geliyor Paparanın Şu Kumarbazlardan Aldığı Komisyonu Kimden ALıyor
Ben qr ile yatırıyorum temiz iş ama cok dehset komisyon kesiyor ayrıca atm kesintisini de karsılamıuor bize gelmezJetona yatırırken cepbank ile yatırıyorsun bu sıkıntı 2. Çekerken atm çekersin en fazla %5 komisyon alıyor neresi sağlam onu anlamadım ayrıca ayda max 6 kere cepbank yapabilirsin
Qr her Bankada yok işteBen qr ile yatırıyorum temiz iş ama cok dehset komisyon kesiyor ayrıca atm kesintisini de karsılamıuor bize gelmez
****** et qr kesinti cok bitcoin falan dediler onu da denedim 100 attım 68 ile basladım oynamaya en kralı paparadır gerisi hikayeQr her Bankada yok işte
Alt coinlerde daha az kesiyorda uğraştırıyor ya pratik değil****** et qr kesinti cok bitcoin falan dediler onu da denedim 100 attım 68 ile basladım oynamaya en kralı paparadır gerisi hikaye
Cevabı saat 9 gibi vereyim , şimdi gördüm uyumaya devam ediyorum kardeşim:)@Gogo reis sen hangi yontemleri kullaniyorsun.
hocam jetona hızlı qr ile yatırabiliyorsunJetona yatırırken cepbank ile yatırıyorsun bu sıkıntı 2. Çekerken atm çekersin en fazla %5 komisyon alıyor neresi sağlam onu anlamadım ayrıca ayda max 6 kere cepbank yapabilirsin
hocam qr da yatırırken kesinti almıyor ki jetona. çekerken baya alıyor dogru ama çekerken diğer yolları deneyebilirsin****** et qr kesinti cok bitcoin falan dediler onu da denedim 100 attım 68 ile basladım oynamaya en kralı paparadır gerisi hikaye
Benim bankada hızlı qr yok o yüzden bilmiyordum en son normal qr vardı o da konum felan eklendi bişeyler oldu ondan sonra takip edemedimhocam jetona hızlı qr ile yatırabiliyorsun