- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
brojmakarnada bari 2 gol olsun oda kurudu ikinci yari :)
Ev 2.5 ust olur mu?ilkyarı bir gol daha olaydı imkan olabilirdide
2,5 üstü daha makul şuhan bu skorla ona göre değendirin
Sen var ya sen ali abi :)@Cesur87 mor suan rengim sen bilirsin
deme öyle maça bak maça 12 korner 25 şut atamadılar keresteler :)Sen var ya sen ali abi :)
ben o rengi bilirim gol olsada acilsa yine@Cesur87 mor suan rengim sen bilirsin
tövbe bi daha anladım senin hissettiklerini . Yok böyle bi baskıben o rengi bilirim gol olsada acilsa yine
@emana22 içimdeki his kardeş deplasman goo bulur gibi geliyoda şu kaçan penaltı huylandırdı beni depte iyi geliyo kaleye evdeEv 2.5 ust olur mu?
Gir ul kısa maçına deplasman 0,5 üstü benim gibi yatarsak beraber kazanırsak berabermi diyelim ne diyelim@Deligönlüm nabıosın bro Mac yok mu 2 oran lazım bana
Valla ins gelirDeplasman 0,5 üstü 2,35 gördü şuhanda ul kısa
Sen niye erken bittin ali abiden Mac mı aldın yoksa :)Benim macera erken bitti size bol sanslar artik totem motem desteklerim :)
Fujian basket maci vvar deli gibi sayi cikiyor ceyrek üstü barem alinabilir@Deligönlüm nabıosın bro Mac yok mu 2 oran lazım bana
ayni sizin maci oynadim brojmakarna 2 gol bide valeranga dep.yoktu ilk yari 1.5 aldim diger kuponda oda gittiSen niye erken bittin ali abiden Mac mı aldın yoksa :)
2 oran lazım bana baskette o oran yokFujian basket maci vvar deli gibi sayi cikiyor ceyrek üstü barem alinabilir