Valla helal olsun son paraydı gelmesi lazımdı juve cok terletti sagolsun salak defans kaleciye pası kısa verdi adam girdi araya attı :)@emana22 Kuponu ilk gördüğümde bu gelecek dedim dimi Baştan sona kendim çalıp kendim oynadım :)
Atalanta tek basına üst yaptı helal olsun vallahi :) O .3golü atan zenci fenaydı valla izledim macı :)Valla helal olsun son paraydı gelmesi lazımdı juve cok terletti sagolsun salak defans kaleciye pası kısa verdi adam girdi araya attı :)
Mantıklı aslında... Hamburg 1 lamia 1 suan kafamda bu var son kursun Bi baskana @Deligönlüm nerdesin sen de bak Bi fikir verin bu kardeşinize
Ne desek geliyormus :)Mantıklı bunlara mı yapalım
Biraz olsun nefes oldu bu simdi daha akıllı gitmemiz lazım artık 2 Mac koyup beklemek en mantıklısı dunku gibi bu arada roma 2.0 ken 4.5 alt oynuyordum bordo 1.0 ken 3.5 alt iyi ki oynamadım :)Atalanta tek basına üst yaptı helal olsun vallahi :) O .3golü atan zenci fenaydı valla izledim macı :)
Fio Barca Juve bunlar ekmek dağıttı dün . iyi denk geldi valla yoksa liverpool yatırdı herkezi chelsea de öyleBiraz olsun nefes oldu bu simdi daha akıllı gitmemiz lazım artık 2 Mac koyup beklemek en mantıklısı dunku gibi bu arada roma 2.0 ken 4.5 alt oynuyordum bordo 1.0 ken 3.5 alt iyi ki oynamadım :)
Kanka real yedeklerle cıkar ms guvenilmez girona fena degşk zTen bence koln kesin 2.5 ust biter inter de kg yada ust
Bence aynı usul devam et emrah. 2.3 maç üst oyna dünkü gibi en mantıklısı buymus biz boşa canlıdan batıp batıp çıkıyorzKanka real yedeklerle cıkar ms guvenilmez girona fena degşk zTen bence koln kesin 2.5 ust biter inter de kg yada ust
Bu madirde hic guvenmiyorum bu sene ne zaman oynasam maci veriyor :) kg var biraz gideri var gibi ama
Aynen öyle ust verdim 1.0 bitti gecen bu girona macına 4.5 alt girdim 6 gol olduBu madirde hic guvenmiyorum bu sene ne zaman oynasam maci veriyor :) kg var biraz gideri var gibi ama
Guzel Maclar bakalım dun ucurumun kenarından dondum o yuzden biraz daha temkinli yaklasacım biraz zaman gecsin bakalımSu anda formdalar ben ilk kaybedene. Kadar oynanamasi gorusundeyim real icin.lazio juventusa oynadığı oyunun yarisini oynasa deplasmanda yener bunlari ben diyim.koln rahat 1.5 ust digeride klasik yunan ligi eklemesende olur ilk soyledigim 3 mac
dunden beri helak oldum bide sifremi unuttummu sabahtan beri onla ugrasiyorum :)
Ben attirdim o golu juveye buralara giremedik totemsen vazgecmedik heralde juve maci yusuflatsada hayirli olsun ;)@Cesur87 goruyon mu ali abimi kendi yazmıs kendi okumus totem böyle yapılır :)
Saol dun yaptıgımız istişareye göre ne oynasak geliyormus :)Ben attirdim o golu juveye buralara giremedik totemsen vazgecmedik heralde juve maci yusuflatsada hayirli olsun ;)
Aynen neyseki benim 1.5 larda geldi icim rahatladi :) atalantaya sasirmadim ama harbi orani dustugu kadar varmis tokatladi juveyiSaol dun yaptıgımız istişareye göre ne oynasak geliyormus :)
Basladı dedim tamam atalantanin 2 golu var ama juve atar mı bilmem diye dogru cıktı bala ust oldu vallaAynen neyseki benim 1.5 larda geldi icim rahatladi :) atalantaya sasirmadim ama harbi orani dustugu kadar varmis tokatladi juveyi
Sorma baya baya stres yaptilar son dakikalara birakip umarim bugunde bu sekil 2 macla seri uretime gecersin :)Basladı dedim tamam atalantanin 2 golu var ama juve atar mı bilmem diye dogru cıktı bala ust oldu valla