- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
gelde sovme bunlara iste
gelde sovme bunlara iste
kasalar patladi gec kaldin ;)sıkıntı yapmayın gencler geldim ben :)
yapma ya :cautious:kasalar patladi gec kaldin ;)
Psikolojim bozuldu parasının amk
Ilk kez kaybetmiyoz koy. . GitsinPsikolojim bozuldu parasının amk
Ya Kardesim böyle kaybetmek olmaz ya amk böyle olmaz ******* böyle sansı ya 124 sayı atan takım 4 dakka 1 sayı atamadı bunun izahı yok ******* anasını kufur valla ne kuponlar yattı Saglık olsun dedim cesur biliyor ama bu kadar olmaz yaIlk kez kaybetmiyoz koy. . Gitsin
Sıkma canini . Duzelir hersey ilk kez yatmuyoruz 0.5 dan .
hadi umarim bu gelir gozum gibi bakarim :) benimde moral kalmadi bu gelsede az kendimize gelsek
geldinmi hırcın agressif :) basket uzmanıLa ne oldu kayboldunuz hepiniz :) @Deligönlüm yemegi fazla mı kacırdın nerdesin bro :)
Emana yıkılmaz ali abi onların a... Na sen koy sizi özledim :)geldinmi hırcın agressif :) basket uzmanı
Bizde özledik ne numaran var ne face adresin verde ekliyelim merak ettim de kaçtın gittin barut gibi :)Emana yıkılmaz ali abi onların a... Na sen koy sizi özledim :)
Abi kacak et mevzuları oldu faceyi kapattım :)Bizde özledik ne numaran var ne face adresin verde ekliyelim merak ettim de kaçtın gittin barut gibi :)
Bilirim o durumları :) prof olmak lazım hataya yer yok :)Abi kacak et mevzuları oldu faceyi kapattım :)