Maç sonuçlandıktan sonra mı düşüyor çevrim
Tatar sistem soyle toplam 1k yatirip 3k yararlanabiliyorsun ama iki parca halinde olacak sekilde.1
1K yatırdım toplam 2 k oldu 3 k olmadi
Ozaman 500tl yatirmam lazım di 500 yatirsaydin 1 k bonus olacaktı demeki 1 k en fazla bonus veriliyor ben sadece 2katini alacaksın bonusun söylediğim için 1 k 3.k ede 2 katı ama nekadsr bonus veriliyor ve en fazla nekadsr bonus ala biliyorsun bilgim yoktu kuraları biliyorum 100tlyatirdim ben ondan o kurala takilmadim abi1
1K yatırdım toplam 2 k oldu 3 k olmadi
EvetMaç sonuçlandıktan sonra mı düşüyor çevrim
2 haki olduğu için oluyordu şuan kafam çok karıştı keşke 1k yatirmasaydïn @Felicilianolopez bu yatsaydi 500de ayrı atsaydin ama olan oldu sen kazanmana bak çevrimi düşünme bencee hiç ve kazanmak içinde acele etme 15gun sursun yeterki kazan geç olsun güç olsunTatar sistem soyle toplam 1k yatirip 3k yararlanabiliyorsun ama iki parca halinde olacak sekilde.
500 atip 1500 alacaktin . Cevrim bittiğinde kazansan daho ikinci parcadan yararlanabileceksin ayni sekil 500 atip 1500tlden
Matbette limit koyarsa nerde oynicam ben
Ulan Tatar 20 tl atayım da 10 da bonus alıp 200 olarak cekeyim diye hayal kurarken ne oldu sana Hic anlamadık :)@mosquitos42 yav 15 katiymis çevrim
iyiyi bir sey kalmamis :)@mosquitos42 yav 15 katiymis çevrim
hiç bişey kalmamış çevrimde benim dediğim gibi yap dk 60 olan maça toplam 1 gole 1.50 verir 1 k 1 k şeklinde gidebilirsin sıktıysa çevrim hızlı tamamlanır@mosquitos42 yav 15 katiymis çevrim
Simdiden tebrikler :)5 k kasa var yüzde 30 çevrim kaldı
Güzel miktarla tammalarsam bunda hesap onayı yapılıyormuyduSimdiden tebrikler :)
Ikiciye daha saglam oynarsin cekersin fisi :)
Yok başkan onu ayiktik da hesap doğrulama mecbur mu çekim içinAtladiginiz bir konu var ama aldığınız bonusun 15 kati. Yatırdığın parayla birlikte degil. 500 yatirim 1000 bonus aldiysaniz 15k 1.50 orandan cevirmeniz gerekiyor. Kuponun 1.50 olması yeterli istersen 1.05 oranları topla koy kupona.