Efray gol olmadan önce beğendim diyor kontrol etsene sana zahmet hak geçmesin.marti cesur ravis ben begenenler
Efray gol olmadan önce beğendim diyor kontrol etsene sana zahmet hak geçmesin.marti cesur ravis ben begenenler
olum verılen para ıstenır mı geriKafanıza göre takılın ben burdayım nasıl isterseniz kasa 300 küsür ne kadar yapriarsanız 170 hariç katılan kişilerin @martinez
kardesim olmicaksada sorun degil ben takibe gectim goll oldugunuda yazdimEfray gol olmadan önce beğendim diyor kontrol etsene sana zahmet hak geçmesin.
Dede kasayı dagıtıyor mu :)olum verılen para ıstenır mı geri
efray kardesımız felinin yorumlarda yoktukardesim olmicaksada sorun degil ben takibe gectim goll oldugunuda yazdim
baskan dur zaten ortalık karışıkKime atiyoz paparayi
tamam işte sen ben cesur ravis gol den sonra begenenler heykan efray felan@neciptatli hacı sen listeye bak tekrar gol olana kadar beğeniler geçerli biz gol yazdıktan sonra beğenen varsa geçersiz ona göre bakalım işimize
yorumlarda yoktum begeniyi golden once yapmistim.siz bilirsiniz arkadaslarefray kardesımız felinin yorumlarda yoktu
kankam bana kalsa benım hakkımda senın olsun yanlıs anlamayorumlarda yoktum begeniyi golden once yapmistim.siz bilirsiniz arkadaslar
yok dostum arkadas begeniye kadar diuyorda o yuzden dedim bendekankam bana kalsa benım hakkımda senın olsun yanlıs anlama