Olalim bakalim rol nasil yapilir gosterelimŞu ana kadar mesaj atanların listesi lazım @Cesur87 birde tahminci üye ol bakalım kasan 160 hedef 600 kazançın hepsi pay :)
Paket olacaksan martiye kalsınOlalim bakalim rol nasil yapilir gosterelim
Yok yapsın adamPaket olacaksan martiye kalsın
feli eli kapalı adamdır yapmaz oyle birsey pardon eli açık yazacakdım@neciptatli bu parayı bulmuş yarın bir gün gelip sana ağlarsa inanma
Bende onu diyicektim futbollar bitio gece basket agirlikli olabilir yada gece futbolu bence gecelerin adami @martinez yapar bu isi ;)Paket olacaksan martiye kalsın
Yok müdür vur patla gelsin :)Bende onu diyicektim futbollar bitio gece basket agirlikli olabilir yada gece futbolu bence gecelerin adami @martinez yapar bu isi ;)
1 saat once olsa alirdim kardesim ama dedigim gibi bu saatler senin saatler ;)Yok müdür vur patla gelsin :)
1 saat once olsa alirdim kardesim ama dedigim gibi bu saatler senin saatler ;)
Sabah oldu beyler alın birinis :)Yok müdür vur patla gelsin :)
Tamamdır bu konu altından devam edelim o zamanRavis heykan ados necip cesur martinez
600 yapın da hanginiz olursa fark etmez :)Sabah oldu beyler alın birinis :)
Ne nazi millet kazansin 2 dkda paket olmuyalim diye diyoz cebimizden cikmiyor diye simdi alip sallayalimmi bilmedigimiz maclara@Felicilianolopez ayyaş uzatma salla birine herkes nazda
Takılıyorum müdür sakin :) :)Ne nazi millet kazansin 2 dkda paket olmuyalim diye diyoz cebimizden cikmiyor diye simdi alip sallayalimmi bilmedigimiz maclara