İçimden geldi üzerimde sadece dolar mevcut 20 gün sonra döndğümde zaten tr hesabımda bi 30.000 tl para bırakıcam lazım oluyor tl gelirken acemilik yaptık bırakmadık hesaplarda paraEyw kardeşim düşünmen yeterlidir
İçimden geldi üzerimde sadece dolar mevcut 20 gün sonra döndğümde zaten tr hesabımda bi 30.000 tl para bırakıcam lazım oluyor tl gelirken acemilik yaptık bırakmadık hesaplarda paraEyw kardeşim düşünmen yeterlidir
Kardeşim sen o paraları kaybetme kendine güzel şeyler al güzel harca yeterdir ben para için sinerji yapmadım ki bide kendi bileğin ile kazandin düşünme yeterlidir çok çok saol kardeşimİçimden geldi üzerimde sadece dolar mevcut 20 gün sonra döndğümde zaten tr hesabımda bi 30.000 tl para bırakıcam lazım oluyor tl gelirken acemilik yaptık bırakmadık hesaplarda para
20 gün sonra görüşelim iyi dileklerin için teşekkür ederim ukrayna baya şanslı geldiKardeşim sen o paraları kaybetme kendine güzel şeyler al güzel harca yeterdir ben para için sinerji yapmadım ki bide kendi bileğin ile kazandin düşünme yeterlidir çok çok saol kardeşim
İyi śanlar sen sağ salim gel gelince ozaman da gönlünde kopar ise küçük miktarda bı hediyeni alırım ben demem yani senin gönlünden koparsa eyw kopmazsada eyw dediğim gibi kendine iyi harca yeterlidir başkası için önemli değil hediye vermen önce kendini sev kendine güzel şeyler yap bu yeterdir benim için sürekli kazanirsin güzel düşüncelerin için teşekürler bol şanslar20 gün sonra görüşelim iyi dileklerin için teşekkür ederim ukrayna baya şanslı geldi
Güzel hoş atıyorsunda kuponu aldıkta sonra göster bunu bende 1000 yazıp ss alırım zor bişey değil yani çok paran olabilir iyi hoş bişey demiyorum güle güle harcada ben olsam inanmam bu kuponu aldığına vs neyse tebrikler
Bende öyle düşünüyorum 50 tl bulmak için kaç kişiye yazdı Allah bilir burda yalandan iş koyuyor forumda inanmıyorum bu şahısa zaten yatırdıktan sonra atsın yiyorsa ekran görüntüsünü boş işler bunlar açıyor vpn el Ukrayna ip sini tamam kafalar pırıl pırıl ama yemez herkes uğraşmakta istemiyorumDostum bu eleman Myers adıyla bir kaç forumdan banlanmış. Hep bilmişlik taslaması ve yüksek kuponlar alıyormuş gibi davranmasına inanma :) Ögeyi denetliyor diyenler vardı belki haklılar. Başka bir forumu kullanırken bu eleman evliyim ufaklık var demişti, şimdi de Ukrayna'da formaliteden evlilik yapmışa getirtti. Hep Ukrayna süper öyle böyle der ben basarım gelir der palavra :) Arkadaş beklenti içine girmesin 500 değil 5 bile göndermez :)
Ulan ne kadar çok seviyorsunuz boş konuşmayı kıskançlık neden yapıyorsun anlamadım? VPN kullanıyorum öyle mi sen hayatında turkiyede lifecell diye bir hat gördün mü veya sim card hakaret edicem şimdi olmayacak. Kaldı ki ben burda maç bittikten sonra kupon paylaşmıyorum 2 3 kez de misli belirtmeden maç paylaştım. İstersen numaramı vereyim whatsapptan konuşalım bakalım +90 ile mi başlıyor numaram. 50tl mevzusuna gelicek olursak dönüp dolaşıp aynı konuyu açıyorsun bak geçen arkadaştan 50tl aldım 900tl yaptım betasus profilime tıklayıp görebilirsin. Betasus çekimimde yalan. Size göre alayı yalan. Alışmışsınız yalana çünkü.Bende öyle düşünüyorum 50 tl bulmak için kaç kişiye yazdı Allah bilir burda yalandan iş koyuyor forumda inanmıyorum bu şahısa zaten yatırdıktan sonra atsın yiyorsa ekran görüntüsünü boş işler bunlar açıyor vpn el Ukrayna ip sini tamam kafalar pırıl pırıl ama yemez herkes uğraşmakta istemiyorum
Sana zaten hiçbir şey söylememe gerek yok. 4000 dolar resmi paylaşmıştım geçmişe dönüp bakabilirsin. İnsanlara maç veriyoruz kazanıyor. 1.85 1000 dolar görünce neden kafayı yiyorsun anlamadım. Maç bittikten sonra paylaşmıyorum delikanlı gibi ilk yarı sonunda paylaşıyorum.Dostum bu eleman Myers adıyla bir kaç forumdan banlanmış. Hep bilmişlik taslaması ve yüksek kuponlar alıyormuş gibi davranmasına inanma :) Ögeyi denetliyor diyenler vardı belki haklılar. Başka bir forumu kullanırken bu eleman evliyim ufaklık var demişti, şimdi de Ukrayna'da formaliteden evlilik yapmışa getirtti. Hep Ukrayna süper öyle böyle der ben basarım gelir der palavra :) Arkadaş beklenti içine girmesin 500 değil 5 bile göndermez :)
+ banlandığım tek forum 8 kişi banlandık. Kendi forumuzu açtığımız için. Sen git o foruma selamımı ilet onlar anlar. Kaldı ki 1.5 senelik mevzudan bahsediyorsun ben bile unuttum sen unutamamışsın 8 kişi banlandığımızı. Tesla, mirliva, ugur138, captain, zlatan35 vs vs.Dostum bu eleman Myers adıyla bir kaç forumdan banlanmış. Hep bilmişlik taslaması ve yüksek kuponlar alıyormuş gibi davranmasına inanma :) Ögeyi denetliyor diyenler vardı belki haklılar. Başka bir forumu kullanırken bu eleman evliyim ufaklık var demişti, şimdi de Ukrayna'da formaliteden evlilik yapmışa getirtti. Hep Ukrayna süper öyle böyle der ben basarım gelir der palavra :) Arkadaş beklenti içine girmesin 500 değil 5 bile göndermez :)
Boş yapıyorsun boş yapma Ukrayna’da ol istersen ama 1000 dolar bastığına inanmıyorum İnanmıcamdaVPN dersiniz. Çünkü insan karalamak o kadar kolay.
Ekli dosyayı görüntüle 16419
Şimdi ukraynada olduya mi döndü olay inanma kardeşim benim postumdan bas git hadiBoş yapıyorsun boş yapma Ukrayna’da ol istersen ama 1000 dolar bastığına inanmıyorum İnanmıcamda
Yav kardeşim boş yapma postunda durmam zaten ama sana gram inanmıyorum yok üzerimde tl yok yok burda tl bulmak zor vs her yerde dövizci var tl var Euro dolar var boş yapıyorsunŞimdi ukraynada olduya mi döndü olay inanma kardeşim benim postumdan bas git hadi